Setari Cookie-uri

Horoscopul infidelitatii: De ce insala zodiile?

Iata care sunt motivele pentru care insala fiecare zodie in parte!

Zodiile insala pentru ca pot si vor. Asta sa va fie foarte clar. Nu aveti ce face daca cineva are un caracter slab si nu stie ce vrea de la viata sau vrea prea multe lucruri odata. Daca cineva este imatur emotional va poate insela si in timp ce se presupune ca sunteti cu ochii pe el, pentru ca isi da arama pe fata cand face planuri sa scape de voi sau sa va tine pe post de rezerva ori premiu de consolare.

Infidelitatea in functie de zodie

horoscopul infidelitatii Foto: Andrey Burmakin, Shutterstock

Berbec

Toti Berbecii iubesc ideea de a fi fericiti cu o singura persoana. In marea majoritate a timpului ei se hranesc cu apropierea dintr-o relatie. Daca partenerul vostru este un Berbec trebuie sa fiti mereu pregatite de actiune, sa fiti puternice si pline de surprize. Asta pentru ca nativii acestei zodii se plictisesc repede, deci va trebui sa faceti niste schimbari din cand in cand la infatisarea voastra si la viata in doi.

Citește și:

Taur

Cei nascuti in zodia Taur sunt cei mai fideli iubiti ai zodiacului. La inceputul relatiei va trebui sa luptati un pic pentru a-i cuceri, dar dupa aceea vor fi trup si suflet numai ai vostri si nu veti mai putea scapa de ei nici daca veti vrea. Singurul motiv pentru care un Taur v-ar insela este daca ar banui ca aveti la randul vostru pe altcineva.

Gemeni

Gemenii stiu ce isi doresc. Daca sunteti linistite, neinduratoare si va plangeti des este deja o mare minune ca aveti un nativ din aceasta zodie alaturi. Ceea ce le trebuie acestora este o provocare continua, fie ca este de natura fizica, mentala sau emotionala. Un partener care ii stimuleaza sa dea tot ce au mai bun si care nu incearca sa poarte conversatii existentiale este tot ceea ce le trebuie iar daca reusiti sa purtati discutii usoare si totodata interesante ii veti uimi. Daca nu, este posibil sa caute in alta parte ceea ce au nevoie de fapt.

Citește și:

Rac

Daca ii veti lauda, sustine si incuraja mult puteti fi sigure ca Racii va vor deveni parteneri fideli pe viata. Nativii acestei zodii sunt cunoscuti ca fiind nesiguri pe fortele proprii si familisti convinsi. Niciodata nu v-ar trada increderea doar pentru a se distra ei singuri. Sunt foarte perspicace si isi vor da semaa imediat daca nu ii mai iubiti si in acele momente vor incepe sa isi caute pe altcineva. Puteti sa va pastrati iubitii multumiti doar amintindu-le uneori cat de mult tineti la ei, cat de importanti sunt pentru voi si de ce sunt atat de speciali.

Leu

Daca un Leu va alege sa-i fiti consoarta puteti nici sa nu va mai ganditi la verbul „a insela”. Va trebui doar sa il laudati constant daca vreti sa va ramana fidel. Tuturor celor nascuti in aceasta zodia le place sa dramatizeze un pic si deci dovezile voastre de dragoste vor trebui sa fie gesturi remarcabile. Cand nu sunt iubiti asa cum merita Leii vor incepe sa caute in alte parti alinare pentru a umple golul din suflet.

Citește și:

Fecioara

O Fecioara iubeste perfectiunea si va face tot posibilul sa ramana fidela in viata de cuplu. Dar nu va lasati pacalite de numele zodiei, intrucat Fecioarele sunt orice numai sfinti nu, sunt perfectioniste si organizeaza totul pana in cel mai mic detaliu. Asadar va va fi foarte greu sa va dati seama daca va insala sau nu, pentru ca sunt foarte discrete si isi calculeaza fiecare pas. Apreciaza sinceritatea, loialitatea si intimitatea adevarata, dar daca relatia nu le multumeste nu se feresc in a-si exprima sentimentele si a se indrepta catre altcineva.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc