Setari Cookie-uri

Horoscopul infidelitatii: De ce insala zodiile?

Iata care sunt motivele pentru care insala fiecare zodie in parte!

Balanta

Pentru ca reprezinta semnul echilibrului si al justitiei iubitii Balanta va vor idolatriza, vor face din voi zeitele lor, va vor iubi la bine si la greu si va vor fi alaturi chiar daca relatia nu este chiar perfecta. Urasc sa fie singuri si mai degraba ar suferi intr-o relatie decat sa stea o perioada de burlaci. O Balanta va insela doar in ultima clipa, daca dezamagirile se vor tine lant atunci va simti nevoia de o pereche mai potrivita necesitatilor sale.

Scorpion

Orice ati face sa nu jigniti un Scorpion. Daca le raniti orgoliul si le negati capacitatile puteti fi sigure ca ii veti pierde pe acesti nativi. Acestia sunt firi traditionaliste si vor sa fie intotdeauna cocosul intr-o relatie, drept pentru care uneori pot fi posesivi si chiar agresivi. Iubesc din toata inima, dar urasc la fel de puternic. Daca ii veti deranja cu ceva se vor razbuna cu siguranta inselandu-va.

Citește și:

Sagetator

Sagetatorii sunt predispusi la inselaciune. Insa este de apreciat faptul ca o vor face cu cartile pe fata si va vor spune totul imediat ce se va intampla, eventual vor incerca sa ramaneti prieteni daca se poate. Nu va vor insela special pentru a va face sa suferiti ci doar vor face asta pentru a va da de inteles ca trebuie sa va despartiti. Daca deja v-ati indragostit de un Sagetator cel mai bine ar fi sa le lasati suficient spatiu pentru a se exprima si sa participati cu ei la activitati cat mai amuzante, pentru ca urasc plictiseala si sa li se spuna ce trebuie sa faca.

Capricorn

Capricornii sunt stabili si fideli, de incredere si practici. Cand isi pun ceva in minte fac tot ce le sta in putinta pentru a-si indeplini planurile. Aproape niciodata nu va vor insela pentru ca au tendinta sa se multumeasca cu ce primesc. Daca un Capricorn este nefericit probabil ca va dori sa poarte o conversatie sincera cu voi si sa va explice ce este in neregula. Isi doresc o pereche care sa le semene, cu care sa imparta aceleasi idealuri de viata si nu va vor amagi daca vor constata ca nu va potriviti.

Citește și:

Varsator

Varsatorii vor sa fie provocati pentru a ramane intr-o relatie. Veti fi la nivelul asteptarilor doar daca sunteti o persoana interesanta, excentrica si misterioasa, in nici un caz daca veti fi foarte sincere de la inceput, pentru ca nu suporta criticile si se plictisesc foarte repede. Nu ii incanta ideea de a fi la mijloc intr-o alta relatie deci va vor insela doar daca nu sunteti suficient de provocatoare pentru ei. Chiar daca vor ajunge sa va insele probabil ca va vor marturisi acest lucru la scurt timp, deoarece sinceritatea este punctul lor forte.

Pesti

Cei nascuti in zodia Pesti iubesc sa va iubeasca, adora dragostea si spera sa fie iubiti cu aceeasi intensitatea cu care ofera ei dragostea. Isi arata afectiunea in mai multe feluri, printre care facand poezii, oferind flori fara vreo ocazie anume si trimitand mesaje de dragoste in cele mai neasteptate momente. Nu veti sti niciodata la ce sa va asteptati din partea lor intrucat sunt imprevizibili. Chiar daca va declara cate-n luna si in stele este posibil sa isi schimbe atitudinea peste noapte, deoarece sunt firi duplicitare si au nevoie de provocari.

Foto prima pagina: Lolostock, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc