Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Rac

Afla cum se potrivesc Racii cu celelalte zodii

Ca sa poti avea o relatie armonioasa cu un nativ in Rac, trebuie sa accepti doua aspecte principale. Inainte de toate, acesti nativi sunt oameni condusi de emotii si de intuitie. Sunt destul de instabili din acest punct de vedere, drept pentru care au nevoie de parteneri mai echilibrati si mai rationali decat ei. In al doilea rand, cei mai multi dintre Raci isi doresc sa isi intemeieze o familie, un cuib in care sa se simta sprijiniti si in siguranta. De regula sunt oameni fideli si nu au prea multe aventuri amoroase si flirturi. Uneori se simt bine in centrul atentiei insa acest lucru variaza in functie de starea lor de spirit. Sunt loiali partenerilor insa din cand in cand, pot da dovada de gelozie si pot ajunge foarte posesivi.

Sufletele pereche ale zodiei Rac

Compatibilitate Rac- Taur

Alaturi de un nativ in Taur, inclinatia catre gelozie si posesivitate a Racului va fi estompata pentru ca si unul si celalalt cauta stabilitatea emotionala si loialitatea. Cele doua zodii sunt compatibile inclusiv din punct de vedere financiar. Desi Racii nu au neaparat fler in afaceri, au foarte mult noroc la bani iar Taurii stiu cum sa ii gestioneze. Fiecare dintre cei doi nativi da dovada de gentilete sufleteasca si vor descoperi foarte multe pasiuni comune. Mai mult de atat, Taurii sunt oameni pasionali iar Racii vor aduce in vietile lor un strop de sensibilitate.

Citește și:

Compatibilitate Rac – Fecioara

Atunci cand nativii in Rac se vor lasa coplesiti de emotii si se vor simti pierduti, Fecioarele realiste ii vor aduce cu picioarele pe pamant si le vor darui stabilitatea de care au nevoie. In acelasi timp, Racii ii vor invata pe nativii in Fecioara sa se deschida mai mult din punct de vedere emotional si sa dea dovada de mai multa sensibilitate. In plus, Fecioarele au principii de viata foarte sanatoase si vor castiga astfel increderea Racilor suspiciosi din fire.

Compatiblitate Rac – Scorpion

Pentru nativii in Scorpion, o casnicie cu Racii le poate aduce foarte multe suprize placute si ii poate ajuta sa isi descopere parti ale lor pe care le-au negat. Nativii in Rac le pot darui Scorpionilor fidelitate, emotii dezlantuite si confortul unui camin. In acelasi timp, Scorpionii aventurosi ii vor invata pe Raci sa traiasca mai intens si sa isi faca griji mai putine. Vor invata in permanenta unii de la ceilalti si se vor sustine reciproc pe calea explorarii si a dezvoltarii personale.

Citește și:

Compatibilitate Rac – Pesti

Pestii si Racii se numara printre cele mai compatbile cupluri de zodii. Si unii si ceilalti sunt profund intuitivi si pun foarte mult accent pe emotii si sinceritate. Pestii ii vor invata pe Raci ca e perfect normal sa ai incredere in partenerul de cuplu, chiar si dupa ce ai fost dezamagit in dragoste in mai multe randuri in timp ce Pestii vor invata de la Raci sa fie mai asertivi si sa spuna lucrurilor pe nume.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Rac

Compatibilitate Rac – Rac

Cu siguranta o poveste de dragoste intre doi Raci va fi intensa si plina de emotii. Fiecare dintre parteneri va da dovada de sensibilitate emotionala si, dupa ce se vor simti confortabil unul in compania celuilalt, de multa pasiune. Sansele lor de reusita sunt foarte mari insa pentru a ramane impreuna pana la sfarsitul vietii, Racii trebuie sa invete sa nu mai fie suspiciosi, posesivi si gelosi. In plus, vor avea obiceiul sa caute intelesuri ascunse in spusele celuilalt, intelesuri care nu sunt intotdeauna acolo.

Citește și:

Compatibilitate Rac – Capricorn

Un astfel de cuplu va trai o poveste foarte frumoasa de dragoste si pot forma impreuna o familie, daca nu se saboteaza singuri pe drumi. Realisti si in aparenta reci si distanti, Capricornii pot invata de la Raci sa fie mai sensibili si mai creativi. In acelasi timp, Racii pot invata de la Capricorni sa puna mai des piciorul in prag si sa spuna lucurilor pe nume. Problema pe care trebuie sa o depaseasca pentru a ramane impreuna pentru totdeauna pleaca de la gelozia nativa a Racilor care se bate cap in cap cu profunda nevoie de independenta a Capricornilor.

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Rac

Rac – Berbec

Oricat de pasionala ar fi relatia dintre Raci si Berbeci, in teorie are foarte putine sanse de reusita. Berbecii sunt aventurieri, infideli si curiosi in timp ce Racii sunt posesivi, nu le place sa flirteze si nici nu sunt genul de oameni care sa aiba prea multe initiative. La inceput, Racii pot fi fascinati de blandetea si sensibilitatea Racilor insa e posibil sa se plictiseasca de nevoia constanta de atentie a acestora. In acelasi timp, Racii pot avea parte de foarte multe frutrari din cauza competitiei pentru atentia Berbecilor si pot ajunge foarte ursuzi din aceasta cauza.

Citește și:

Foto interior si prima pagina solominviktor/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc