Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii iulie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatiti astrele in luna lui Cuptor!

Horoscop Balanta iulie: va creste incredrea in fortele proprii

In cursul lunii iulie Balantele ar trebui sa nu uite de tratamentele pe care le fac, ceea ce multe persoane fac atunci cand vine vara si poate se simt mai bine. Chiar daca se simt in regula ar fi bine sa tina cont de recomandarile medicilor specialisti, sa aiba un regim de viata sanatos cu multe legume, fructe, apa si sa faca sport cat de mult le permite starea fizica. Cat despre starea psihica ar putea sa participe la diverse conferinte pentru dezoltare personala, la care sa tina discursuri si in cadrul carora sa se faca remarcate, asta cu siguranta le va spori increderea in fortele proprii.

Horoscop iulie Scorpion: o luna plina de viata

Luna iulie va fi una plina de viata pentru Scorpioni, care vor fi in forma maxima. Ar putea chiar avea un boom de energie pe care sa-l foloseasca pentru a recupera din antrenamentele pierdute din cauza aglomerarii de proiecte la munca. Daca nu sunt atenti aceasta energie ar putea fi directionata si catre partea agresiva a personalitatii, ceea ce ii va predispune la excese, anxietate si prin urmare atragerea unor antipatii. In acest caz ar trebui sa se relaxeze, sa respire adanc o gura de aer proaspat si sa ia fiecare problema pe rand, pentru ca altfel nu rezolva absolut nimic. Ar putea sa isi foloseasca energia in exces pentru a da un scop vietii sale prin gasirea unei cauze cu care se identifica.

Citește și:

Horoscop iulie Sagetator: vor avea parte de suisuri si coborasuri

Daca se vor ingriji putin totul va fi bine. Desi va fi greu cu Saturn in Sagetator luna iulie va avea suisuri si coborasuri dar daca prima parte va parea mai dificila din toate punctele de vedere pe parcurs ce luna inainteaza buna dispozitie isi va gasi locul si in viata acestor nativi. Acest lucru se va intampla mai ales daca isi vor organiza timpul mai bine si isi vor forta un pic limitele comode in care care s-au stabilit de ceva vreme.

Horoscop Capricorn iulie: vor avea parte de unele neplaceri

Din cauza pozitiei nefavorabile a lui Saturn luna iulie nu va fi una foarte buna pentru cei nascuti in Capricorn. Vor aparea mai multe neplaceri atat la locul de munca, unde este posibil ca un proiect a care s-a muncit mult sa nu placa partenerilor cat si in familie, unde rudele apropiate pot avea probleme de sanatate. Nervii vor fi intinsi la maxim mai ales in a doua parte a lunii cand energia va ajunge la nivelul cel mai scazut din ultima perioada. Pentru a ramane totusi pe linia de plutire frumos ar fi ca pe la jumatatea lunii nativii acestei zodii sa isi achizitioneze ceva dragut pentru propria persoana, cum ar fi un parfum, niste haine sau in functie de venit niste bijuterii.

Citește și:

Horoscop iulie Varsator: se cere o atentie sporita asupra sanatatii

Iulie 2016 va cere cateva investigatii medicale ce se vor solda cu tratamente costisitoare plus alte terapii de infrumusetare. Din acest punct de vedere Varsatorii au nevoie de o atentie sporita cand isi aleg felurile de mancare de exemplu si cand se aventureaza in expeditii riscante pentru ca orice fac poate declansa o criza. Pentru a preveni orice neplacere este recomandat sa se inconjoare de oameni care pot interveni la nevoie, prieteni, colegi si cunostinte noi.

Horoscop Pesti iulie: timp pentru a pune ordine in toate aspectele vietii

Pestii se vor simti extrem de bine in primele doua saptamani cand energia lor debordanta va fi chiar molipsitoare. La ei controalele medicale vor fi doar de rutina, pentru a bifa setul gratuit de analize iar tratamentele cosmetice un lux pe care si-l vor permite. In acest tumult al vietii nu trebuie sa uite de ce este mai important, trebuie sa descopere in ei insisi motivatia si timpul necesare pentru a pune ordine in toate aspectele vietii.

Citește și:

Foto prima pagina: dpaint, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc