Setari Cookie-uri

Astrologie: Talismanul de dragoste al zodiei tale

Cei care folosesc aceste talismane vor detine puterile zodiilor de care apartin.

Balanta - Triunghi

Triunghiul aduce dragostea in viata Balantelor. In Egiptul Antic triunghoul echilateral era vazut ca semn al inteligentei si arata capacitatea de a iubi. Acesta este un element de baza in filosofia budista shri yantra si incurajeaza chemarea dragostei pentru a atinge constiinte superioare si unirea cu Divinitatea. El mai simbolizeaza si iubirea dintre copii si parinti, dar si triada sfanta. Rasturnat acesta inseamna ca iubirea a fost revarsata in ceva sau cineva. Acest simbol poate fi si periculos, pentru ca nimeni nu isi doreste un Triunghi al Bermudelor sau si mai rau un triunghi conjugal. Un triunghi al dragostei poate insemna ca doi oameni iubesc un al treilea si acela ii iubeste de obicei pe ambii. Astfel ca cineva poate fii la mijloc intr-o disputa si nimeni sa nu se aleaga cu fericirea mult dorita. Cine apeleaza la acest talisman este bine sa stie foarte bine ceea ce vrea, pentru ca el aduce foarte multa dragoste in viata cuiva, uneori mai multa decat poate cineva duce.

Citește și:

Scorpion - Ghinda

Ghinda este fructul stejarului, o mica nuca ovala in interiorul unei carapace tari, care descrie perfect natura scorpionului. Ghinda ca seminta simbolizeaza cresterea dragostei si potentialul nelimitat de iubire din lume iar in stadiu matur aminteste ca oricine are nevoie de perioada de crestere, dezvoltare apoi de momente de respiro. Arata ca oricine are mai mult potential decat se astepta, trebuie doar sa priveasca in sus, inainte si sa inteleaga ca viata nu s-a terminat dupa o despartire, ba din contra atunci incepe o noua perioada si omul care va aparea in cale poate ca va scoate mai mult la iveala din persoana minunata pe care o va cunoaste.

Sagetator - Cal

Sagetatorul este unul dintre semnele duale ale horoscopului caruia ii place sa fie mereu in miscare, sa gaseasca cate ceva nou de care sa se agate, sa isi dezvolte intelepciunea si sa-i vina ideea perfecta cu care sa salveze lumea. Este semnul de foc cel mai iubitor, dornic de atasare sufleteasca si se simte cel mai bine cand viata pare o aventura continua, asa cum pare pentru un cal salbatic. Datorita prezentei lui in viata omul atat ca animal de companie cat si ca partener de munca, calului ii este atribuita o semnificatie aparte in simbolistica universala. Intre cal si om se realizeaza un fel de contract prin care ambii ofera respect reciproc si constientizarea nevoii de a se apara unul pe celalalt, dar un cal alb inseamna lumina, soare, zi, vitalitate, iluminare, renastere si este mesager al nasterii pe cand un cal negru este opusul si duce cu gandul la mister, moarte, noapte, secret si este mesager al esoterismului. Cu un astfel de talisman in dragoste si fiind reprezentati de un Centaur, jumatate arcas-jumatate cal, Sagetatorii pot fi doar entuziasti, insetati dupa cunoastere, cu o tendinta de exagerare, sinceri, loiali si pasionali in dragoste.

Citește și:

Capricorn - Onyx

Cea mai importanta calitate a Capricornilor este taria de caracter combinata cu ambitia, iar cel mai bun talisman pentru ei este onyxul inchis la culoare. Aceasta piatra da posesorului putere peste cei din jur, le clarifica mintea, le face ordine in ganduri si le perminte sa se interpuna in planurile altor persoane, facandu-i sa isi dea seama exact pe cine isi doresc si chiar dandu-le puterea de a rupe casnicii si relatii aparent foarte stabile pentru a ajunge la doritul inimii. De asemenea onyxul pus intr-o bijuterie de argint ajuta posesorii sa doarma mai bine apoi sa isi poate indeplini visele in timp ce scapa de starile depresive.

Varsator - Ancora

Ancora a fost dintotdeauna un simbol cunoscut pentru ca reprezinta nu numai o parte dintr-un vapor, ci si asocierea facuta de marinari cu stabilitatea si taria de caracter. A lasa jos ancora inseama ca o calatorie lunga a ajuns la sfarsit cu bine. De aici se poate deduce ca in cautarea sufletului pereche Varsatorii pot purta cu ei un mic talisman in forma de ancora pe care sa-l daruiasca eventual celui iubit odata gasit. O ancora folosita in acest fel este de obicei grea, facuta dintr-un metal pretios si ofera stabilitate, incredere in fortele proprii si siguranta in actiunile de cucerire a inimilor. Ancora ofera celor care o folosesc speranta ca poate intr-o zi va veni o vreme mai buna si pentru ei, ca nu vor fi toata viata singuri si ca la un moment dta isi vor intemeia familia mult dorita, mult iubita laturi de persoana potrivita, care va scoate din ei varianta lor cea mai buna.

Citește și:

Pesti - Harpa

Harpa este un simbol al dragostei in arta, in special poezie si muzica. La celti reprezenta podul de legatura al dragostei dintre cer si Pamant. In Norvegia si Islanda se crede ca corzile harpei formeaza o scara catre stari spirituale mai inalte in care iubirea este peste tot si duce catre Paradis. Aceasta credinta este reprezentata in Biblie, cand Regele David a cantat la harpa pentru Dumnezeu, ca sa isi arate dragostea si loialitatea. Pestii au ca talisman in dragoste harpa, unul dintre cele mai vechi instrumente, care inca se mai poate gasi in diverse forme si dimensiuni mai ales ca obiect decorativ in temple si muzee. Cum muzica este magia sufletului, cu acest sunet suav emis de harpa si vibratia sa energetica Pestii cuceresc cu usurinta sufletul oricui.

Foto prima pagina:Dejan Novakov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc