Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei care domina in relatie

Afla daca te numeri printre femeile dominante ale zodiacului!

Fiecare femeie din zodiac este inzestrata cu o serie lunga de calitati care definesc semnul astrologic sub care s-a nascut. Dintre ele se ridica 5 zodii cu personalitati foarte puternice care pun piciorul in prag si care ii domina pe cei din jur atat in ceea ce priveste relatiile profesionale cat si cele personale. In general, ele sunt femeile care nu accepta jumatati de masura si care isi impun usor punctul de vedere. Pe de cealalta parte, pot fi foarte incapatanate si accepta greu ca nu au intotdeauna dreptate. Prin urmare, iata care sunt cele 5 femei din zodiac pornite sa cucereasca si sa stapaneasca.

5 zodii de femei dominante

Femeia Berbec

Nativele in Berbec va avea cu siguranta multe povesti de spus la batranete nepotilor si mai ales nepoatelor. Inca din primii ani de tinerete, femeile Berbec sunt aventuroase si foarte sigure de sexualitatea lor. Le place sa exploreze, sa afle si sa descopere, motiv pentru care atunci cand trec de primii 20 de ani de viata si se transforma in femei pe deplin, ele se cunosc foarte bine si stiu ce isi doresc de la un partener. Nu sunt neaparat fidele insa cu siguranta sunt sarmante, foarte inteligente, seducatoare si pasionale. De regula nu au carcatere dificile insa in momentul in care se infurie sau simt ca s-a umplut paharul, sunt capabile sa porneasca un mic razboi din care vor iesi invingatoare cu siguranta.

Citește și:


Foto Victoria Andreas/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc