Setari Cookie-uri

Horoscop mai 2009

Chiar de la inceputul lunii mai, Mercur intra in miscare retrograda, influentand astfel comunicarea interpersonala, precum si aspectele vietii ce tin de invatare si intelect. Totusi, in penultima zi a lunii mai 2009, Mercur isi reia miscarea directa, ceea ce va marca pozitiv in special zodiile Taur, Gemeni si Balanta. Afla si tu ce te asteapta in aceasta luna, citind horoscopul tau personalizat pentru mai 2009!

Horoscop mai 2009 pentru Pesti
In luna mai, trebuie sa fii deosebit de precauta in ceea ce priveste chestiunile financiare! Ai tendinta de a cheltui peste masura, iar, daca ai cumva un card de credit sau overdraft la banca, fereste-te de acesta toata luna, pentru ca altfel iti vei face mai multe datorii decat vei putea sa platesti in viitorul apropiat. Partenerul tau de viata poate fi deosebit de pretentios in luna mai, ceea ce te va face destul de irascibila. Sfatul astral cel mai important al acestei luni? Relaxeaza-te cu buget minim!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc