Setari Cookie-uri

Numerologie: Ce semnifica numarul casei?

Ce semnificatie are numarul casei si ce spune despre tine!

Fie ca locuiesti in aceeasi casa de cand te stii sau urmeaza sa te muti intr-una noua, pe care abia ai achizitionat-o, numarul pe care-l poarta te intereseaza cel mai putin. Cu toate astea, nu e lipsit de importanta.

Care-i numarul tau?

Se calculeaza simplu, adunand toate cifrele din dreptul usii si reducandu-le apoi la una singura, de la 1 la 9. De exemplu, daca locuiesti la apartamentul cu numarul 63, 6+3=9, deci 9 este cifra casei tale, iar daca stai la numarul 123, 1+2+3=6 si acesta va fi numarul reprezentativ al locuintei.

numarul casei Foto: Ruslan Grechka, Shutterstock

Numarul 1

Semnifica independenta si individualitatea. Aici locuiesc persoane ambitioase, perfectioniste, energice. Fiindca stimuleaza originalitatea si creativitatea, este ideal pentru scriitori, artisti, cercetatori, chirurgi. Se potriveste si persoanelor singure, increzatoare, autosuficiente, fara sa insemne in mod obligatoriu izolare. Este un numar al actiunii, care te sustine mai ales cand pornesti pe un drum nou in viata!

Citește și:

Numarul 2

Acest numar al iubirii si bucuriei aduce armonie mai ales tinerilor casatoriti, fiind ideal in general pentru cupluri si relatii parteneriale. Cei care locuiesc aici sunt persoane sociabile, niciodata singuratice. Aceasta locuinta este prielnica pentru orice activitate care presupune colaborare. Consilierii, psihologii, meditatorii au parte de energii binefacatoare intr-o casa cu numarul 2.

Numarul 3

Este numarul iubirii, perfect pentru familii cu copii, linistea caminunului si relationarea calda, pozitiva fiind favorizate. Este o casa mereu cu usile deschise pentru vizitatori, in care socializarea ocupa un loc important. Daca apar conflicte, acestea sunt cauzate de obicei de persoane din afara casei. Numarul 3 poate gazdui persoane cu inclinatii artistice, care au nevoie de inspiratie.

Numarul 4

Si acest numar este prietenos cu familistii, simbolizand stabilitatea. Persoanele muncitoare, gospodare care traiesc intr-o locuinta cu numarul 4 au toate sansele de a-si spori castigurile financiare. Locuitorii ei sunt de obicei foarte practici si echilibrati, dau dovada de seriozitate in toate aspectele vietii si nu se abat de la rutina zilnica. Relatiile tumultoase se pot linisti intr-o locuinta cu numarul 4.

Citește și:

Numarul 5

Diversitatea si aventura sunt cuvintele care definesc o locuinta cu acest numar. De aici se intra si se iese mai ceva ca la hotel, tot timpul se renoveaza sau se pleaca in excursii prelungite. Sexualitatea poate fi explorata in aceasta casa benefica mai ales relatiilor libere, deschise. Dorinta permanenta de schimbare pe care o induce nu o face foarte prielnica pentru familii.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc