Setari Cookie-uri

Numerologie: Ce semnifica numarul casei?

Ce semnificatie are numarul casei si ce spune despre tine!

Numarul 6

Numarul 6 este potrivit pentru un camin in adevaratul sens al cuvantului. Familiile cu copii si cu animale de companie se simt perfect aici, atmosfera fiind intotdeauna calda, confortabila si primitoare. E locul ideal pentru a cimenta o relatie de dragoste de lunga durata si aduce armonie pe toate planurile, mai ales emotional. Asistentii medicali sau sociali au parte aici de sustinere energetica.

Numarul 7

Vibratia mistica a numarului 7 il face prielnic pentru descoperire de sine, meditatie, spiritualitate, timp petrecut cu propriile ganduri si emotii. Aici se simt in largul lor persoanele retrase, solitare, calme, nu prea comunicative, inclinate spre studiu sau scris. E o locuinta in care iti poti gasi linistea.

Numarul 8

Asociat cu puterea si bogatia, acest numar atrage succesul pe plan profesional. Persoanele mature, bine organizate, calculate, in special oamenii de afaceri au parte de oportunitati nesperate si bunastare daca locuiesc aici. Corectitudinea este insa esentiala pentru a beneficia de aceste avantaje pe termen lung. Ispita lacomiei este mare daca locuiesti la numarul 8!

Citește și:

Numarul 9

O locuinta cu numarul 9 favorizeaza compasiunea, altruismul, dragostea de oameni si toate activitatile sociale care decurg de aici, in special munca voluntara de ajutorare a celor nevoiasi, copii sau varstnici. Inclinatia spre spiritualitate este si ea prezenta, iar familiile care locuiesc aici sunt foarte unite si generoase. Optimismul e la el acasa la numarul 9!

Foto prima pagina: Dzhulbee, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc