Setari Cookie-uri

Astrologie: Semne ca nu mai esti in inima lui in functie de zodie

In functie de zodie, urmareste semnele care-l dau de gol ca nu mai locuiesti in inima lui.

Ca orice lucru, dragostea se schimba cu timpul. Pasiunea nebuna din perioada cand v-ati cunoscut se mai domoleste, inevitabil, dupa cativa ani petrecuti impreuna. Tu esti la fel de indragostita, dar ai impresia ca sentimentele lui s-au cam racit? In functie de zodie, urmareste semnele care-l dau de gol ca nu mai locuiesti in inima lui.

Cum iti dai seama ca nu te mai iubeste in functie de zodia lui

semne ca nu te mai iubeste Foto: Anetlanda, Shutterstock

Berbec

Iubirea unui Berbec nu e niciodata domoala sau linistita. Cand e indragostit, lupta pentru tine si te acapareaza cu totul. Iti observa hainele sau coafurile noi, vrea sa stie cum ti-a mers peste zi, cand esti in preajma lui nu poate sta departe de tine, iar cand nu esti, te suna, iti scrie, se intereseaza de tot ce faci. Daca isi pierde interesul, e imposibil sa nu observi, prima care dispare fiind dorinta sexuala.

Ce-i de facut: fii pasionala si surprinzatoare, nu-i respinge avantul sexual, nu-l controla si nu-l innebuni reprosuri si gelozii, daca nu vrei sa-l pierzi.

Citește și:

Taur

Barbatul Taur este foarte senzual, dar si romantic. Situatia financiara e importanta pentru el si nu ezita sa-si foloseasca atuurile materiale ca sa te cucereasca. Daca e indragostit, va veni la tine cu flori sau cadouri scumpe fara niciun motiv. Cand n-o mai face, e cazul sa-ti pui intrebari. La fel, daca partidele de amor se raresc sau nu mai sunt la fel de intense.

Ce-i de facut: nu gasi scuze cand un barbat Taur te doreste, fiindca va cauta pasiunea in alt dormitor; fii feminina si afectuoasa si sub nicio forma nu-i da motive de gelozie.

Gemeni

Un Geaman care te iube te la nebunie se mandreste cu asta in public, mai ales in fata prietenilor. Nu podideste cu laudele, e protector, se poarta de parca el ar fi cel mai norocos barbat din lume. Cel mai tare il plictiseste rutina si nu e un semn zodiacal foarte fidel, chiar daca exista si exceptii. N-o sa-ti fie greu sa observi cand treci pe locul doi.

Ce-i de facut: vorbeste cu el de indata ce ai senzatia ca lucrurile scartaie, fiindca e deschis si-ti va spune ce simte sau... ca nu mai simte!

Citește și:

Rac

Foarte atasat de familie, partenera este foarte importanta pentru un Rac. Atent, grijuliu, te face sa te simti iubita, vine cu drag acasa, nu exista sa iasa sau sa intre pe usa fara sa te imbratiseze strans si sa te sarute lung. Nu-i semn bun daca ajunge tot mai tarziu de la serviciu sau iese cu prietenii in loc sa stea cu tine.

Ce-i de facut: trebuie sa-i oferi multa atentie si dragoste unui rac daca vrei sa-l pastrezi o viata; vezi cum reactioneaza la dovezile tale de iubire si te lamuresti imediat!

Leu

E foarte gelos si vede infidelitatea chiar si intr-o privire nevinovata. Simte nevoia sa te controleze, sa stie tot ce faci, unde mergi si cu cine vorbesti. E foarte implicat in viata de cuplu si nu te plictisesti alaturi de el. Daca observi ca se poarta cu indiferenta si neglijenta, iar actual sexual devine unul mecanic, deloc pasional, pericolul despartirii te paste indeaproape.

Ce-i de facut: barbatului leu ii place sa fie admirat, incurajat si laudat, dar daca nici asta nu mai functioneaza, nu-l santaja emotional, ci intreaba-l pur si simplu, cu demnitate, daca te mai iubeste sau nu.

Citește și:

Fecioara

E genul care nu se implica usor intr-o relatie sentimentala, fiind foarte analitic si atent la detalii, inclusiv la defectele partenerei. Iar cand o face, nu e foarte pasional, ba dimpotriva, isi controleaza fiecare emotie si te poate scoate din sarite uneori cu atitudinea introvertita, distanta. Cand vezi ca devine foarte critic si amana planurile voastre de pe o zi pe alta cu tot felul de pretexte, se-ngroasa gluma!

Ce-i de facut: intreaba-l ce probleme are si ofera-te sa-l ajuti, fie ele de sanatate, sentimentale sau profesionale; vei afla astfel daca grijile sunt cele care il indeparteaza de tine sau altceva sta in calea fericirii voastre.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc