Setari Cookie-uri

Astrologie: Cei mai fideli si infideli barbati din zodiac

Cat de predispus e partenerul tau sa calce stramb, in functie de zodia lui si cum poti tu sa-l impiedici?

Se spune ca o femeie implicata intr-o relatie are nevoie de un motiv serios ca sa insele, pe cand un barbat are nevoie doar de... o alta femeie disponibila. Dintotdeauna reprezentantii sexului tare au fost aratati cu degetul ca n-au nici in clin, nici in maneca cu monogamia, ca sunt niste colectionari care nu spun „nu“ unei noi cuceriri, indiferent cat de frumoasa sau desteapta e femeia care-i asteapta acasa. Desigur, exceptiile exista, barbatii credinciosi trebuie doar descoperiti si pastrati cu grija. Cat de predispus e partenerul tau sa calce stramb, in functie de zodia lui si cum poti tu sa-l impiedici? Afli imediat!

Cei mai infideli barbati in functie de zodie

barbati infideli Foto: Nestor Rizhniak, Shutterstock

Berbec

Are nevoie de pasiune in viata de cuplu ca sa ramana fidel, altfel se arunca cu capul inainte si cand e vorba de escapade. Daca tu nu-i dai atentie ori il cicalesti o zi, doua, noua, alta ii poate suci mintile. Berbecii merg acolo unde arde flacara dorintei, adica, la nevoie, rup relatii sau se recasatoresc ori de cate ori, de dragul cuceririi, al dragostei nebune si al sexului cu scantei.

Citește și:

Taur

Se stie cat e sexul de importat pentru barbatii Taur, asa ca trebuie sa te ridici la nivelul apetitului lor ca sa nu aiba timp sa se plictiseasca ori sa se simta neglijati. Fara dureri de cap si lipsa de chef sau de imaginatie, altfel vor cauta satisfactie in alte asternuturi. Planeta lor de capatai, Venus, ii predispune la stabilitate sentimentala daca sunt multumiti de relatia in care se afla.

Gemeni

Gemenii sunt destul de indecisi si foarte curiosi din fire. Natura duala a acestui semn vorbeste de la sine: barbatul Geaman poate jongla fara mari probleme sau remuscari cu doua partenere. Prefera sa nu se desparta de tine daca inca il atragi si sa se bucure in acelasi timp de o noua cucerire. Daca-si pierde interesul pentru relatia voastra, cu siguranta vei simti!

Rac

Familist convins si foarte sensibil, barbatul rac e unul dintre cele mai fidele semne zodiacale. Nu-l tenteaza aventurile, prefera confortul rutinei de zi cu zi alaturi de femeia in care crede si pe care o cunoaste, indiferent de cat timp sunt impreuna. Tot ce trebuie sa faci este sa-l iubesti si sa-i oferi din plin atentia ta. Un astfel de barbat chiar merita niscaiva rasfat de la partenera lui...

Citește și:

Leu

Iubeste cu pasiune si e fidel daca viata voastra intima e condimentata din plin. Blazarea este cel mai mare dusman al partenerei acestui barbat cu virtuti de vanator. Lauda-l mereu, incurajeaza-l, fa-l sa se simta cel mai important barbat in viata, fa-i surprize si ai sanse sa-ti fie devotat pana la batranete. Daca a ajuns sa te insele, cel mai probabil va paste despartirea...

Fecioara

Fii prezenta in viata barbatului Fecioara, sustine-l pe toate planurile, preocupa-te de problemele lui, chiar si profesionale si-l vei face dependent de dragostea si de prezenta ta. E sufletist, devotat si, inainte de toate, traditionalist, prin urmare daca ai ajuns sa te casatoresti cu el, nu va renunta la tine pentru vreun amantlac.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc