Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de femei senzuale

Zodii de femei care te cuceresc de la prima privire!

Rac

Sarmul femeii rac e subtil, dar lasa urme adanci in suflet. Pur si simplu e o placere pentru reprezentatii sexului tare sa se afle in prezenta unei femei Rac. Natura ei calda si sensibila te acapareaza imediat. Nu e o femeie pe care sa ti-o doresti doar pentru o noapte, fiindca se implica sentimental pe termen lung. Nu se deschide foarte usor in intimitate, dar odata ce o faci sa se simta iubita si in siguranta, ai parte de tandrete, daruire totala si nopti fierbinti. In pat nu se grabeste, ii place sa guste din plin fiecare clipa. Ii place sa experimenteze si nu se da in laturi de la nimic pentru a-si cuceri definitiv partenerul. Sanii sunt la o zona foarte erogena si totodata punctul principal de sex-appeal al acestui semn.

Scorpion

Aceasta femeie este definitia insasi a senzualitatii! Nu exista semn zodiacal mai sexy. Aerul ei misterios ii face pe ceilalti dornici sa-i descopere secretele si s-o aiba doar pentru ei. Ai grija ce-ti doresti! Daca aprinzi focul din inima unei femei Scorpion, trebuie sa faci fata valvataii care se dezlantuie. Intr-o relatie cu ea nu se instaleaza niciodata rutina, pentru ca e in stare sa se transforme si sa se reinventeze permanent, datorita influentei planetei Pluto. Sigura pe ea, dar aparent fragila, iata o combinatie careia e greu sa-i rezisti. Energia pe care o emana e contagioasa pentru cei din jur. Patrunde in cele mai intime ganduri ale partenerului ei, ii descopera toate secretele, ceea ce il sperie si il inrobeste totodata. Mereu in cautare de nou, traieste intens fiecare moment. Multi barbati vor deveni obsedati de o femeie scorpion, daca n-o pot avea.

Citește și:

Foto prima pagina: Valua Vitaly, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc