Horoscop masculin pentru zodia Capricorn
Barbatii Capricorn isi iubesc cariera si sunt extrem de ambitiosi. Au planuri marete de viitor si isi doresc, de cele mai multe ori mai presus de orice, stabilitate financiara si posibilitatea de a-si achizitiona obiecte foarte scumpe, inaccesibile majoritatii oamenilor. Alaturi de un barbat Capricorn, te vei simti mereu ca intr-un montagne russe, intrucat relatia voastra va fi plina de suisuri si coborasuri: atunci cand isi permite sa te rasfete, va fi cel mai fericit om de pe pamant, insa, atunci cand va simti ca stagneaza din punct de vedere financiar, va deveni gelos, iar sentimentul de dezamagire va plana si asupra relatiei voastre.
Ce femeie il atrage pe barbatul Capricorn?
Femeia ideala pentru un barbat atat de ambitios precum este un nativ al zodiei Capricorn este capabila, in primul rand, sa-i inteleaga si de multe ori sa-i sustina planurile si visurile marete. O femeie foarte visatoare si complet detasata de chestiunile materiale il oboseste peste masura, el avand intotdeauna nevoie de o persoana care sa-l inteleaga, cu care sa poate discuta despre serviciul si ambitiile lui. Daca vrei sa-l ai intotdeauna aproape, nu cheltui peste masura si arata-i constant ca ii apreciezi cat se poate de mult munca.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Top 5 zodii de barbati sexperti
Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: