Horoscop masculin pentru zodia Taur
Este un lucru bine stiut de catre orice astrolog profesionist: barbatii din zodia Taur iubesc o masa bine gatita si confortul! Cum se spune din batrani, dragostea trece prin stomac, iar nici unei alte zodii nu i se potriveste atat de bine acest dicton ca nativilor Taur. Gurmanzi prin excelenta, pot fi sedusi cu usurinta printr-o combinatie spumoasa de mancare aburinda si promisiunea unor delicii… la desert, in dormitor! Barbatii Taur nu sunt receptivi la subtilitati sau jocuri de cuvinte, astfel incat trebuie sa le spui pe sleau ce-ti doresti de la ei. Odata indragostiti, sunt generosi si ofera cadouri costisitoare (bineinteles, si in functie de bugetul personal) partenerei, insa nu sunt foarte creativi si ar fi bine sa le spui din timp ce-ti doresti sa primesti la urmatoarea aniversare!
Ce femeie il atrage pe barbatul Taur?
O femeie care stie sa gateasca bine! Recunosc, am exagerat putin, poti si sa comanzi ceva gustos de mancare atunci cand il inviti la cina, numai ca este mai bine ca lui sa-i lasi impresia ca tu ai pregatit totul. O strategie care functioneaza la barbatul din zodia Taur este sa-l astepti acasa intr-un babydoll sau negligee din dantela, spunandu-i ca ai pregatit o cina cu bucatele lui favorite – combinatia celor doua mari pasiuni ale sale (gastronomia si sexul) il vor da gata!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Top 5 zodii de barbati sexperti
Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: