Horoscop masculin pentru zodia Gemeni
Firi extrem de sociabile si gregare, barbatii din zodia Gemeni cauta o femeie pe masura! Este necesar sa fii si tu sociabila, la randul tau, sa fii inconjurata de prietene si chiar sa fii curioasa – in sensul bun al cuvantului. Nu-i plac barfele si alte lucruri de acest gen, in schimb, adora conversatiile pe teme inedite, dar si actuale, precum ecologie, criza, politica sau civilizatie. Il intriga tot ceea ce ii stimuleaza mintea, asa ca, data viitoare cand se va afla in preajma ta, deschide un subiect de conversatie foarte interesant si sustine-ti cu multe argumente parerea. O femeie inteligenta si sociabila va reusi intotdeauna sa-i starneasca interesul!
Ce femeie il atrage pe barbatul Gemeni?
In primul rand, barbatul Gemeni nu va fi atras niciodata de o femeie rutinata sau vesnic plictisita. Pentru el, viata trebuie traita la maxim, iar femeia lui ideala intelege si pune in practica acest motto! Aceasta este capabila sa poarte conversatii pe teme variate, iubeste noutatea si, in plus, ii acorda spatiul atat de necesar barbatului Gemeni. Este important sa nu-i lasi senzatia ca vrei sa-i invadezi spatiul, pentru ca responsabilitatile si lipsa intimitatii il sperie mai mult decat orice!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Top 5 zodii de barbati sexperti
Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: