Horoscop masculin pentru zodia Leu
Pasiunea barbatilor Leu pentru a se afla intotdeauna, cu absolut orice ocazie, in centrul atentiei este nemasurata! Iti trebuie multa stapanire de sine si rabdare pentru a asculta mereu dorintele acestuia si, in special, pentru a le implini. Barbatii Leu sunt foarte pretentiosi, cautand mereu admiratia, ceea ce le confera o tendinta catre infidelitate, insa nu e cazul sa te ingrijorezi: odata ce ai cucerit un nativ Leu si faci eforturi constante de a-i mentine treaz interesul, poti fi sigura ca l-ai domesticit. Stii cum se spune: barbatul este leu, dar femeia e dresoarea!
Ce femeie il atrage pe barbatul Leu?
Prima “conditie” pe care trebuie sa o indeplineasca orice femeie aspira la un Leu veritabil este o aparenta stralucitoare! Parul ingrijit, manichiura impecabila si buzele perfect conturate sunt de rigoare daca ai in plan sa pui pe jar un Leusor. Bineinteles ca un aspect fizic frumos nu este suficient pentru a-l pastra pe pretentiosul Leu langa tine, ci este cel putin la fel de important sa ai o atitudine potrivita, sa respecti bunele maniere si sa stii sa stralucesti in societate, asemenea unei printese veritabile.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Top 5 zodii de barbati sexperti
Astrologie: Cum cuceresti sufletul pereche in functie de zodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: