Setari Cookie-uri

Top 10 previziuni astrologice pentru Capricorn in 2017

Horoscop 2017: Afla ce ii asteapta pe nativii in Capricorn

In general, Capricornii traiesc pe fuga si au tot timpul ceva de facut. Desi anul care urmeaza va fi plin pentru ei, ritmul va fi mult mai domolit decat in ultima perioada. Astfel acesti nativi vor avea la dispozitie mai mult timp pentru ei si vor apuca sa se bucure de fiecare zi in parte. Mai mult de atat, acest lucru inseamna ca sunt mai predispusi la introspectie si la dezvoltare personala. Pluto si Jupiter vor avea cea mai mare influenta asupra lor, alaturi de Marte. Jupiter este prietenul de nadejde al acestei zodii si le va da nativilor o mana de ajutor atunci cand au cea mai mare nevoie. Marte este responsabila cu energia si cu castigurile financiare iar daca cel dintai domeniu de influenta nu va fi foarte constant, in ceea ce priveste banii, Capricornii nu vor avea motive sa isi faca griji. Dincolo de toate acestea, Pluto este poate cea mai mai importanta influenta asupra nativilor. Aceasta planeta le va scoate la iveala toate temerile, frustrarile si sentimentele ascunse pentru a da Capricornilor prilejul de a-si face ordine in suflete.

Citește și:

Citeste si Horoscopul complet al anului 2017

Horoscop Capricorn 2017

horoscop capricorn 2017

Desi va traversa o buna perioada din an semnul Balantei, Jupiter va avea o influenta pozitiva asupra Capricornilor. Datorita lui, acesti nativi vad in sfarsit varful muntelui pe care il urca de cand s-au nascut. Trei dintre cele mai arzatoare dorinte ale lor se vor indeplini insa tipic acestei zodii, nativii vor fi nevoiti sa munceasca pentru fiecare dintre ele. Obisnuiti cu efortul si cu munca, cei nascuti sub semnul Capricornului nu vor da inapoi din fata piedicilor motiv pentru care se vor bucura inzecit atunci cand vor veni rezultatele.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc