Setari Cookie-uri

Astrologie: Mancarea potrivita zodiei tale

Care sunt preferintele tale in materie de mancare in functie de zodie!

Leu

Nu poti trai fara carne, ai manca fripturi la toate mesele zilei. Nu-i tocmai bine, fiindca prea multa carne te poate imbolnavi de guta, de rinichi, de colon! Exclude-o din meniu macar doua zile pe saptamana si opteaza cat mai des pentru pui si peste sau carne slaba de vita, cu multe legume alaturi. Incearca si alte surse de proteine, precum lactatele sau ouale! Leii sunt impresionati de mancarurile sofisticate, exotice, cu gust impecabil, asa ca, daca vrei sa cuceresti un Leu, du-l sa-i gateasca un Chef.

Fecioara

Metabolismul tau cam lenes are nevoie de o mana de ajutor. O si primeste de cele mai multe ori, majoritatea Fecioarelor fiind pasionate de mancarea sanatoasa. Mananca zilnic legume si fructe crude, in special salate, iar dimineata pe stomacul gol gusta un iaurt sau bea un fresh, ca sa ajuti digestia! Pentru ca te domina latura intelectuala si gandesti uneori in exces, asigura-i creierului necesarul de omega-3, din nuci, peste, avocado.

Citește și:

Balanta

Nu te strofoci gatind dupa retete complicate, esti inventiva, iti place sa te joci in bucatarie si sa combini ingredientele in moduri inedite. Te cam pricepi sa dai gust mancarii, iar modul de prezentare este impecabil, asa ca laudele nu intarzie sa apara. Pentru ca te atrag alimentele aromate, include-le in meniu pe cele mai sanatoase: scortisoara, cuisoarele, ghimbirul, vanilia. Pentru Balante, desertul e momentul preferat al fiecarei mese. Si alcoolul le place, dar e bine sa nu-l consume prea des, dispozitia lor fiind oricum destul de schimbatoare.

Scorpion

Pasiunea dicteaza si viata culinara a Scorpionilor. Pentru ei, totul e legat de senzatii, asa ca vor alege intotdeauna alimentele cu impact puternic asupra papilelor gustative: ciocolata, condimentele, citricele. Si carnea e la loc de cinste in dieta acestor nativi. Mancarea fara sare si piper, la propriu si la figurat, va ramane neatinsa in farfuria unui Scorpion. Emotiile puternice pe care le traiesti la foc continuu te pot impinge cam des catre frigider, inclusiv in miez de noapte. Ceaiurile aromate si calmante iti pot fi de folos!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc