Setari Cookie-uri

Astrologie: Spiritul tau african in functie de data nasterii

Unul din primele horoscoape create vreodata are ca sursa de inspiratie viata de familie si pe cea a comunitatii. Afla ce simbol te reprezinta in zodiacul african.

Strabunul sau Unchiul (5 iunie - 4 iulie)

Element specific: apa

Cuvantul care te caracterizeaza este maturitatea. Ceilalti se bazeaza pe tine si iti cer ajutorul sau sfatul cand trec prin situatii dificile. Chiar daca esti un bun lider, ai tendinta sa-i judeci pe toti si sa le critici aspru defectele. In viata sentimentala esti destul de rigida, un pic de maleabilitate si romantism te-ar scuti de multe neplaceri. Ar fi bine sa inveti sa faci haz de necaz, macar uneori.

Vrajitoarea (5 iulie - 4 august)

Element specific: foc

Nu, nu esti o persoana malefica, doar misterioasa si intuitiva. Pasionata de ocultism si de misterele naturii umane, poti fi un psiholog, dar si un astrolog nemaipomenit. In relatiile personale ai fler deosebit, dar esti si excesiv de suspicioasa si banuitoare. Cuceresti barbatii fara sa misti un deget. Indiferent de situatie, nu te lasi pana nu se face dreptate. Poate si de aceea zodia ta apare si cu denumirea de Judecatorul.

Citește și:

Nuca (5 august - 3 septembrie)

Element specific: pamant

Tenacitatea si hotararea nativilor acestei zodii ii aseamana cu leul, regele junglei si al zodiacului.
Foarte puternica si sigura pe tine, esti independenta si ambitioasa. E greu ca cineva sa te faca sa te razgandesti cand iti propui un lucru sau sa te raneasca. Nu suporti rutina, de aceea s-ar putea sa-ti schimb des partenerii si joburile. In dragoste esti pasionala, fara sa uiti de ratiune.

Calatorul sau Antilopa (4 septembrie - 3 octombrie)

Element specific: aer

Iti place sa fugi, inclusiv de responsabilitati. Nici in dragoste, nici in cariera nu ramai prea mult intr-un loc, de indata ce nu te mai simti apreciata pleci fara sa te uiti in urma pentru a cauta orizonturi noi. Nu ai deloc rabdare, vrei totul aici si acum. Ai o fire schimbatoare, esti irascibila, treci usor de la nefericire la extaz si reactionezi exagerat de multe ori.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc