Setari Cookie-uri

Horoscopul realist: Egoism, lacomie, desfrau - ce pacate ti-a adus ZODIA ta?

Afla care sunte cele mai mari pacate ale fiecarei zodii!

Leu

Tu stii bine cand gresesti, si tot o faci. Pacatul tau chiar asta e, abuzezi de bunatatea divina si de a celor care tin la tine: „oricat as gresi, voi fi iertat, iti spui“. Si, ca si cum n-ar fi de ajuns, esti arogant si intolerant precum regele junglei. Te-ai plasat pe un piedestal in centrul Universului si nimeni nu e de nasul tau.

Fecioara

Cel dintai pacat al tau e scepticismul. Nu prea crezi in nimic din ce nu poti vedea si nici Dumnezeu nu face exceptie. Apoi, se stie ca nu-i crestineste sa-ti judeci aproapele, sa cartesti sau sa fii mereu nemultumit, iar tu cu asta te indeletnicesti toata ziua: critici. Ca e cald sau frig, zapada sau soare, sigur gasesti vreo hiba de unde nu-i.

Balanta

Comoditatea sau, ca s-o ziceam p-aia dreapta, lenea e pacatul capital al Balantelor. Iti doresti din suflet sa fii productiva si sa-ti termini treburile la timp, dar mai mult iti place tihna. Ai momentele tale de harnicie, in rest, relaxarea sa traiasca! In plus, esti foarte vanitoasa si destul de nestatornica.

Citește și:

Scorpion

Se pare ca Scorpionul e cel dintai pacatos al zodiacului. Nu de dai in laturi de la nicio nefacuta. Voluptoasa si inclinata spre infidelitate, esti si foarte suspicioasa: ii banuiesti si acuzi pe toti de orice-ti trece prin minte. Cicalirea e si ea tot pacat. Plus ca nu ierti usor, esti in stare sa porti pica o viata intreaga pentru nimic.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc