Setari Cookie-uri

Horoscop pentru vara 2009

Vara bate nerabdatoare la usa si ne pregateste o multime de surprize frumoase: flirturi pe plaja sau in club, povesti fierbinti de dragoste, promovari, examene trecute cu succes si, nu in ultimul rand, multa distractie! Afla si tu ce pun la cale astrele pentru vara 2009, citind horoscopul zodiei tale!

Horoscop vara 2009 pentru Capricorn
Daca inca nu ti-ai facut niciun plan de vacanta, poti fi linistita, deoarece vei primi o invitatie departe de casa la inceputul verii – poate fi vorba despre un oras indepartat din Romania sau chiar de strainatate. Grabeste-te sa-ti faci bagajele si pregateste-te pentru una dintre cele mai frumoase veri din viata ta! Te asteapta distractie, buna dispozitie si vei reusi sa-ti faci noi cunostinte cu potential… business, astfel incat poti auzi de o afacere atragatoare de la una dintre persoanele abia cunoscute. Nu uita, insa, ca in vara asta pe primul loc se afla distractia!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc