Setari Cookie-uri

Horoscop pentru vara 2009

Vara bate nerabdatoare la usa si ne pregateste o multime de surprize frumoase: flirturi pe plaja sau in club, povesti fierbinti de dragoste, promovari, examene trecute cu succes si, nu in ultimul rand, multa distractie! Afla si tu ce pun la cale astrele pentru vara 2009, citind horoscopul zodiei tale!

Horoscop vara 2009 pentru Taur
Te-ai obisnuit sa fii mereu cu picioarele pe pamant si permanent conectata la indatoririle cotidiene, insa vara 2009 iti pregateste o surpriza de proportii: vei intalni pe cineva ce te va face sa fii cu capul in nori si indragostita pana peste urechi! Te vei simti foarte curajoasa si vei reusi sa faci tu primul pas, pentru ca tipul hot care te priveste cu insistenta este cat se poate de timid – treci tu la atac, pentru ca nu vei regreta. Pentru tine, vara se anunta incendiara, in special la orizontala!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc