Setari Cookie-uri

Horoscop pentru vara 2009

Vara bate nerabdatoare la usa si ne pregateste o multime de surprize frumoase: flirturi pe plaja sau in club, povesti fierbinti de dragoste, promovari, examene trecute cu succes si, nu in ultimul rand, multa distractie! Afla si tu ce pun la cale astrele pentru vara 2009, citind horoscopul zodiei tale!

Horoscop vara 2009 pentru Fecioara
Wow, esti una dintre zodiile rasfatate ale horoscopului pentru vara 2009! Iti vei petrece foarte mult timp flirtand cu un tip abia cunoscut, insa nu vei avea chef sa te implici cu el intr-o relatie de durata, ci doar sa te distrezi si sa-ti incarci complet bateriile dupa o primavara destul de obositoare. Este momentul oportun sa te apuci de sporturi in aer liber, de la jogging pana la wind surfing – ideea e ca o sa ai tone de energie si o sa vrei sa pui in practica tot ce n-ai avut curaj pana acum!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc