Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile fata in fata cu ‘TE IUBESC’

Cum reactioneaza fiecare zodie la TE IUBESC!

Cum reactioneaza fiecare din cele 12 zodii cand le spui „Te iubesc“ si cum fac la randul lor declaratia suprema? Incurcate sunt caile lui Cupidon printre astre, dar iese el la liman!

„Te iubesc“ in functie de zodie

zodiile si iubirea Foto: red-feniks, Shutterstock

Berbec – Normal, cum sa nu ma iubesti?

Mai in gluma, mai in serios, Berbecii sunt foarte siguri pe ei si cred ca totul li se cuvine. Inclusiv dragostea. La randul lor isi vor declara iubirea cu inflacarare inca de la inceputul relatiei, chiar daca e numai foc de paie. Si vor completa imediat: „Si tu ma iubesti, degeaba nu recunosti“!

Taur – Nu cred ca vorbesti serios!

Taurii sunt circumspecti cand e vorba de iubire. Ca sa se implice intr-o relatie, au nevoie de certitudini si confirmari, de fapte inainte de vorbe. Isi declara dragostea doar cand sunt foarte siguri de intentiile lor si de ale tale. Te poti baza pe cuvintele lor.

Citește și:

Gemeni – Mmmm, trebuie sa fug!

Una din cele mai instabile zodii cand e vorba de iubire, o declaratie directa ii face pe Gemeni sa se simta incoltiti, asa ca dau bir cu fugitii. Li se pare un capat de tara sa se lege, chiar si declarativ, de o singura persoana. Exceptie: cand sunt foarte indragostiti.

Rac – Chiar ma iubesti sau doar ma placi?

Pentru sensibilul Rac e vital sa se asigure ca sentimentele indreptate catre el sunt sincere si stabile, fiindca nu-i plac aventurile si se teme sa nu fie dezamagit. Cand iti spune ca te iubeste, poti fi sigur ca nu se joaca cu vorbele, iar afectiunea lui e deja profunda daca o verbalizeaza.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc