Setari Cookie-uri

Astrologie: Incompatibila cu zodia iubitului? Cum faci ca sa va mearga bine!

Afla tot ce trebuie sa faci pentru ca relatia sa mearga bine atunci cand sunteti zodii incompatibile!

Indragosteala se intampla firesc, fara prea multe calcule. Mai tarziu, cand pe langa tot soiul de bune si rele, afli ca zodiile voastre nu se potrivesc neam, recunoaste, nu-ti pica prea bine! In continuare, lista catorva dintre cele mai incompatibile zodii si ce-i de facut ca sa dregeti lucrurile.

Zodii incompatibile: cum sa faci sa fie bine

zodii incompatibile Foto: Pushish Images, Shutterstock

Berbec - iubesti un barbat Peste?

Pestele e cam sensibil pentru o femeie Berbec si dornic de mai multa afectiune decat iti sta in fire sa oferi. Tu vrei sa fii libera, el vrea sa fii dependenta de el, iar spontaneitatea ta il fascineaza, dar il si dezarmeaza de multe ori. Nu simte nevoia sa domine, dimpotriva, ii place cand tu preiei controlul. Problema e ca la randul tau iti doresti un partener puternic, un barbat sigur pe el, iar Pestele iti poate parea slab. Ca sa va mearga bine, mizati pe potrivirea din dormitor, iar tu profita ca-l poti modela dupa bunul plac. Invata de la el sa fii mai putin rece si orice ai face, nu il neglija!

Citește și:

Taur - iubesti un barbat Leu?

Leului ii place sa-si poarte iubita ca pe un trofeu, iar tu esti destul de conservatoare, prudenta si discreta, asa ca va trebui sa lasi de la tine si sa inveti sa stai tantosa pe piedestalul care ti-a fost destinat. Pe acest barbat trebuie sa-l pui intotdeauna pe primul plan, sa nu ratezi niciun prilej de a-l lauda pentru orice reusita cat de mica. Si sa-ti temperezi posesivitatea, mai ales in public, fiindca el va fi mereu inconjurat de admiratoare, dar va ramane loial. Statornicia e foarte importanta pentru amandoi. Asaza-l in centrul existentei tale, daca vrei sa-l pastrezi intr-adevar acolo!

Scorpion - iubesti un barbat Geaman?

Barbatul din zodia Gemeni este unul dintre cei mai libertini si superficiali nativi, adora sa flirteze si e putin probabil sa renunte la acest obicei care pe tine te scoate din minti. Daca nu suporta ceva, este sa i se ingradeasca libertatea, iar crizele tale te gelozie si nevoia de control il pun repede pe fuga. Daca vrei sa aveti o sansa, trebuie sa slabesti mult haturile si sa intelegi ca nu vrea sa ia acasa toate femeile pe care le intalneste, de multe ori doar isi exerseaza rolul de cuceritor. Poti fi enorm de incitanta, misterioasa si pasionala, mizeaza pe asta ca sa-l captivezi si sa-i tii mintea ocupata!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc