Setari Cookie-uri

Astrologie: Punctele forte ale fiecarei zodii in parte

Afla care sunt trasaturile care te caracterizeaza in functie de zodie!

Cand ne-a fost ursit destinul, am avut noroc fiecare de calitati si defecte mai multe sau putine. Cert este ca, dintre ele, unele atuuri ies in evidenta, te definesc, te fac placuta, atragatoare si te ajuta sa-i captivezi pe cei din jur. Afla care sunt!

Cele mai tari trasaturi ale zodiei tale

puncte forte zodii Foto: Stas Ponomarencko, Shutterstock

Berbec – super entuziasta

Increzatoare si curajoasa, iti sustii punctul de vedere cu ardoare, fara sa-ti pese ce gandesc ceilalti. Esti spontana, activa si foarte competitiva. Pentru ca nu suporti sa fie cineva mai bun, iti depasesti tot timpul limitele. Pui o energie si un entuziasm de invidiat in tot ce faci.

Cel mai mare defect: irascibilitatea

Taur – foarte loiala

Esti o prietena buna si cei din jur te apreciaza pentru asta. Fidela in orice imprejurare, nu-i lasi niciodata pe cei dragi la greu. Realista, gasesti mereu solutii la care altii nici nu se gandesc si esti foarte manierata. Ai o senzulitate si un farmec aparte.

Citește și:

Cel mai mare defect: incapatanarea

Gemeni – creativa fara limite

Isteata si mereu cu mintea limpede, esti o enciclopedie ambulanta. Comunicativa, dai sfaturi de nota zece si poti purta o discutie interesanta pe marginea oricarui subiect. Esti si foarte curioasa, dar in sensul cel mai bun. Nimeni nu se plictiseste alaturi de tine.

Cel mai mare defect: nestatornicia

Rac – intuitiva pana la cer

Calda si sensibila, acestea sunt calitatile de capatai ale femeii Rac. Esti foarte sincera, ca o carte deschisa. Si la fel de usor ii „citesti“ pe ceilalti. Concilianta, docila si flexibila, le faci toate mofturile celor la care tii. Te implici cu tot sufletul si ai latura materna foarte pronuntata.

Cel mai mare defect: negativismul

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc