Setari Cookie-uri

Astrologie: Cuvintele puterii pentru zodia ta

Descopera afirmatia care-ti schimba viata daca o rostesti zilnic in functie de zodia ta.

Fiecare zodie are lipsuri, calitati, defecte, nemultumiri, toate exprimate, contorizate si verbalizate mereu, voit sau nu, de catre nativi. Ca sa atragi de partea ta energiile pozitive ale Universului, trebuie sa-ti alegi cu grija cuvintele potrivite menirii tale Pamant, adica sa rostesti si sa aprofundezi anumite afirmatii de bun augur in functie de zodia ta. Ele au rolul sa te echilibreze, sa potenteze tot ce e bun si sa estompeze tot ce e rau. Repetandu-le zilnic in minte sau chiar cu voce tare, ii dau voie eului sa evolueze si castigi bunavointa si protectia divina inspre atingerea unui nivel de autocunoastere si implinire superior.

Cum atragi energiile pozitive ale Universului in functie de zodie

putere universala Foto: Sergey Nivens, Shutterstock

Berbec

Sunt pregatita sa descopar misiunea pentru care am venit pe Pamant. Nu am niciun gand rau, primesc linistea in viata mea, invat cu seninatate ce este tacerea. Raspund cu inima deschisa chemarii mele si stiu ca o farama din maretia lui Dumnezeu se reflecta in mine.

Citește și:

Taur

Sunt constienta ca fericirea mea se afla in mainile mele. Ma detasez de lucrurile care imi aduc nemultumire sau incrancenare. Am rabdare si sunt convinsa ca tot ceea ce doresc va veni catre mine la timpul potrivit. Stiu ca merit sa fiu fericita. Am suficient, fac suficient, imi sunt suficienta.

Gemeni

Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce stiu si pentru lucrurile pe care Universul urmeaza sa mi le dezvaluie. Sunt flexibila, mintea mea e deschisa catre nou, ascult cu atentie tot ce mi se spune. Multumesc divinitatii pentru binecuvantarea de a-mi putea folosi cuvintele cu intelepciune.

Rac

Nu imi este frica de ceea ce a pregatit Universul pentru mine. Caut in adancul fiintei mele uniunea profunda cu Dumnezeu si ii cunosc puterea vindecatoare. Nu astept nicio rasplata, ofer cu inima deschisa si nu las sa ma atinga energia negativa care vina din afara mea.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc