Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce-i gatesti ca sa-l dai gata in functie de zodie

Cu ce mancare il cuceresti in functie de zodia lui!

Nu trece ea, dragostea, prin stomac, dar o mancare buna sigur iti merge la inima. Ce alegi sa pui pe masa cand il inviti la cina poate fi sarea si piperul unei seri de neuitat si inceputul unui sir lung de zile si nopti petrecute impreuna.

Cum sa-l cuceresti cu ajutorul mancarii in functie de zodie

cum sa-l cuceresti Foto: Nadya Lukic, Shutterstock

Berbec

Energic si original, ii place sa experimenteze, asa ca il poti uimi cu tot felul de preparate inedite, nu neaparat laborioase. Daca mancarurile sunt picante, de la aripioare pana la nachos cu sos de salsa, succesul ti-e ca si garantat.

Taur

Taurii mananca mult si bine. Ai grija sa fie totul impecabil, de la gust, la modul de prezentare! Le place sa savureze fiecare inghititura. Dulciurile, pastele si placintele sunt printre slabiciunile lor. Bucura-te daca mananca tot si mai cere o portie!

Gemeni

Deserturile sunt partea favorita a mesei pentru multi Gemeni. Se plictisesc usor, insa, si simt mereu nevoia sa-i surprinzi. Ca sa fii sigura ca nu dai gres, gateste-i clatite cu diverse umpluturi inedite, si dulci, si sarate!

Citește și:

Rac

Traditionalist, il cuceresti daca-l faci sa se simta la tine ca la mama acasa. Bine ar fi sa ai si ciorbita, si tocanita si papanasi la desert. Se pricepe el insusi foarte bine la gatit, asa ca il poti invita sa pregatiti cina lui favorita impreuna!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc