Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum stai cu gelozia in functie de zodie

Afla cata putere are gelozia si in ce fel se manifesta pentru fiecare zodie!

Ii verifici zilnic telefonul si fierbi in suc propriu de indata ce intarzie acasa o jumatate de ora sau nici prin cap nu-ti trece ca ar fi posibil sa te lase pentru alta sau sa calce stramb? Depinde si de zodie.

Cum iti manifesti gelozia in functie de zodie

gelozie Foto: Jacky Brown, Shutterstock

Berbec

Esti foarte sigura pe tine si deschisa la minte. Chiar tu ii arati femei frumoase pe strada, apoi radeti amandoi cu gura pana la urechi. Gluma se termina insa destul de repede daca ii face complimente alteia sau o lauda mai mult decat crezi tu ca ar fi cazul, caci esti posesiva, orgolioasa si ti se pune pata din senin. Iti place sa ai totul sub control, mai ales pe EL!

Taur

Nu iti faci griji fara motiv, esti chiar relaxata din acest punct de vedere, poate si pentru ca tu insati esti foarte fidela si nu concepi o relatie in lipsa loialitatii dintre parteneri. Consideri ca esti a lui si el al tau, fara loc de interpretare si de terti. Daca Doamne fereste l-ai prins cu mata-n sac, nu il ierti pentru nimic in lume, caci ai principii clare, de la care nu te abati.

Citește și:

Gemeni

Ai tu destule slabiciuni, dar gelozia nu e printre ele. Atata timp cat te simti iubita si rasfatata, nici ca-ti pasa ce face domnul tau in timpul liber. Esti absolut convinsa ca, daca ceva n-ar fi cum trebuie, ai simti de la o posta. In rest, traiesti din plin clipa si ii oferi aceeasi libertate pe care o astepti la schimb.

Rac

Ai un al saselea simt care te ajuta sa dibuiesti orice minciuna inca din fasa, ba chiar o vezi si acolo unde nu exista. Esti foarte suspicioasa, uneori de-a dreptul sufocanta, certandu-ti cu foc partenerul daca vreodata orice alta prioritate in afara de tine. Trebuie sa inveti sa-i dau un pic de credit si de libertate. Si sa nu faci acuzatii pana nu ai dovezi!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc