Setari Cookie-uri

Astrologie: Placerea ta vinovata in functie de zodie

Descopera placerile vinovate ale zodiilor!

Slabiciunile care au asupra ta mai multa putere decat ai vrea depind si de semnul astral care te guverneaza. Pe tine ce te tenteaza asa de tare ca nu poti spune niciodata nu?

Ce placere vinovata are fiecare zodie in parte

Berbec – energizantele

placere vinovata Esti ca argintul viu, te agiti, alergi de colo-colo, faci sport, te implici in dispute si nu te lasi pana nu le castigi. Normal ca pentru toate astea ai nevoie de tone de energie! Cand ramai fara, te salveaza bauturile energizante. Cateodata, inlocuiesti pacatoasele doze acidulate cu supradoze de dulciuri.

Taur – somnul de frumusete

placeri vinovate De cate ori iti permite timpul, dormi cat iti incape-n piele. Cel mai bine te simti cand poti sa te trezesti aproape de miezul zilei, odihnita si fara griji, iar mersul la serviciu de la prima ora e pentru tine cea mai mare corvoada. Toata saptamana abia astepti sa vina weekendul. Sau concediul.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc