Setari Cookie-uri

7 trasaturi ale Leilor care te fac sa-i iubesti

Dupa multi, e regele zodiacului, cel mai puternic semn de foc.

Putine zodii sunt asa de dorite, apreciate si laudate cum este Leul. Dupa multi, e regele zodiacului, cel mai puternic semn de foc. Modul de a fi al acestor nativi te face sa-i doresti in preajma si sa le invidiezi personalitatea vibranta.

Trasaturi ale nativilor din zodia Leu

trasaturi zodia leu Foto: Gorbash Varvara, Shutterstock

1. Raspandesc multa caldura

Guvernat de Soare, Leul iese in evidenta prin energia pe care o emana. Are o fire optimista, luminoasa, degajata, generoasa, protectoare, care te binedispune, iti da incredere si te face sa te simti in siguranta cand e langa tine. N-ai sa vezi un Leu stand sa-si planga in pumni sau bolborosind despre partea goala a paharului. Dimpotriva, vede o iesire din orice situatie, nu-si pierde niciodata curajul si are un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

2. Iubesc intens

Desi felina care-l simbolizeaza e fioroasa, Leul are o inima mare, plina de compasiune si e oricand gata sa ofere o mana de ajutor si multa iubire. Face totul pentru ca oamenilor care-i sunt dragi sa nu le lipseasca nimic si ii apara cu inversunare daca simte ca ii paste vreun pericol cat de mic. Un Leu e capabil de orice cand iubeste. Ascunde un suflet sensibil sub armura aparent de nepatruns.

Citește și:

3. Acapareaza toata atentia

Nu se pierde in multime, iar daca vrea sa te cucereasca, sigur va gasi o cale sa te impresioneze si, cu siguranta, poate fi extrem de convingator cand isi doreste ceva sau pe cineva. Oriunde merge, lumea pare sa-l cunoasca si sa se bucure de prezenta lui. E sufletul petrecerilor, al intalnirilor de afaceri, de familie, practic, vedeta oricarei reuniuni. Cu un Leu, nu te plistisesti niciodata.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc