Setari Cookie-uri

6 pasi pentru a profita din plin de luna noua in Leu

Energia Leului inseamna onestitate, bucurie copilareasca si entuziasm zgomotos.

Luna noua din zodia Leului de pe 23 iulie este o ocazie minunata de elibera vechiul, de a ne conecta la pasiunile noastre si de a transforma fiecare zi intr-o sarbatoare. Efectele acestui eveniment astrologic se fac simtite timp de cateva zile dupa momentul respectiv asa ca poti profita din plin de ele pentru a adauga un plus de culoare si de energie in viata ta. Iata cum.

Ce trebuie sa faci de Luna noua in zodia Leului

luna noua in zodia leului Foto: pixelparticle, Shutterstock

1. Practica auto-promovarea autentica

Poate ca termenul nu suna foarte bine insa, intr-o piata atat de aglomerata, doar cel care se face auzit si vazut are parte de atentie. Leul cel mandru iubeste atentia si nu este nici o rusine in asta. Daca ceea ce oferi adauga valoare si placere vietii cuiva, de ce sa nu vorbesti despre asta?

2. Fii cu inima deschisa

Energia Leului inseamna onestitate, bucurie copilareasca si entuziasm zgomotos. Indrazneste sa fii vulnerabila si sa ai inima deschisa. Exprima-ti sentimetele fata de persoanele pe care le iubesti si le admiri.

Citește și:

3. Pune ordine in pasiunile tale

Exista ceva in viata ta la care ai spus "da", dar sufletul tau a spus ”hmm” sau chiar ”nu”? Atunci renunta la acest ceva. Ziua este prea scurta pentru a pune energia ta pretioasa in ceva ce nu iti bucura sufletul. Cauta noi cai de inspiratie care sunt aliniate cu cele mai profunde dorinte ale tale.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc