Setari Cookie-uri

Astrologie: Copiii versus inteleptii zodiacului

Afla daca faci parte dintre copiii sau maturii zodiacului!

Ganditori sau naivi, rationali sau emotivi, profunzi sau superficiali... Sa aflam care sunt maturii si imaturii zodiacului!

Copil sau intelept in functie de fiecare zodie

Berbec – copil

copiii zodiacului
Probabil cel mai rasfatat si mai obraznic dintre copiii zodiacului este Berbecul. Impulsiv, izbucneste brusc si din senin. Acum rade dragalas, in secunda doi bate din picior si cere socoteala de parca toata lumea ar fi datoare sa-i faca pe plac. Trebuie sa inveti sa-ti controlezi emotiile si sa-ti domolesti reactiile daca esti Berbec.

Taur - intelept

matur in functie de zodie Au multa rabdare si prefera sa faca lucrurile corect, oricat de mult timp ar fi nevoiti sa investeasca in asta. Perseverenti, nu le place sa renunte si nu dau inapoi cand intalnesc obstacole, semn ca sunt maturi si capabili sa aiba grija de ei si de altii, la bine si la greu. Pun munca inaintea distractiei, iar dorinta de stabilitatea financiara ii impiedica sa fie necumpatati.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc