Setari Cookie-uri

Cifra Soarelui: cifra care-ti dezvaluie felul de-a fi in dragoste

Cifra Soarelui iti influenteaza relatiile si viata de cuplu!

Cifra 7

Partea sexuala a relatiei nu cantareste foarte mult pentru tine. Ce conteaza e sa te simti rasfatata si iubita. Iti cunosti partenerul ca pe propriul buzunar si despici firul in patru de indata ce simti ca nu e in apele lui. Faci tot ce-ti sta in putere ca sa fie fericit si te straduiesti sa-i ghicesti dorintele chiar inainte sa le rosteasca.

Cifra 8

Ai nevoie de un iubit sigur pe el, care sa te motiveze, sa te faca sa te simti in siguranta. Atata vreme cat nu te sufoca si nu-ti pune oprelisti, aveti o relatie infloritoare. Te atasezi greu, poate dura saptamani sau chiar luni pana te indragostesti, dar relatia devine foarte solida in timp si ajungi sa o consideri de neinlocuit.

Cifra 9

E o adevarata provocare pentru un barbat sa te invite macar in oras la o cafea, pentru ca pari distanta, inabordabila. In realitate esti emotiva si usor de ranit, tocmai de aceea nu vorbesti usor despre sentimentele tale si le tii in frau. Dupa ce-ti castiga increderea, partenerul gaseste in tine compania cea mai placuta, vesela, intima si iertatoare.

Citește și:

Foto prima pagina: Dzhulbee, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc