Setari Cookie-uri

Astrologie: Barbatul perfect pentru femeia Fecioara

Foarte senzuale, dragastoase si loiale, barbatul care castiga inima unei femei din zodia Fecioara este norocos.

Asa pretentioase cum se stie ca sunt, femeile nascute in zodia Fecioara nu sunt imposibil de multumit in dragoste. Foarte senzuale, dragastoase si loiale, barbatul care le castiga inima este norocos.

Compatibilitate in dragoste pentru zodia Fecioara

compatibilitati fecioara

Fecioara - Berbec

De ce DA: Jocul seductiei este foarte incitant intre aceste doua zodii. Alura misterioasa a Fecioarei il provoaca pe Berbec sa lupte pentru ea ca pentru un trofeu si nu se lasa pana n-o cucereste.

De ce NU: Berbecul e direct si impulsiv, ceea ce o poate agasa pe Fecioara. Totodata, ea e mult prea rationala si calculata ca sa accepte felul lui copilaros de-a fi.

Fecioara - Taur

De ce DA: Ambele zodii de pamant, comunica usor, formand rapid o conexiune puternica. Fidelitatea si dorinta de stabilitate sunt doua trasaturi care ii pe acesti doi nativi leaga la cel mai profund nivel. In plus, compatibilitatea sexuala este fara cusur.

Citește și:

De ce NU: Singurul motiv de suparari este incapatanarea Taurului, care poate rani uneori sensibilitatea Fecioarei.

Gemeni

De ce DA: Barbatul Gemeni si femeia Fecioara pot fi mai intai buni prieteni, abia apoi iubiti. Ea inocenta, el cuceritor, ajung impreuna tocmai pentru ca sunt diferiti, iar contrariile se atrag.

De ce NU: Femeia Fecioara nu cauta aventuri si nu va face niciodata sex la intamplare, in schimb barbatul Gemeni poate sa nu-si doreasca un angajament pe termen lung. El actioneaza sub primul impuls, ea sta mult pe ganduri si pierde distractia.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc