Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce te temi intr-o relatie in functie de zodie

Temerile care iti pot afecta relatia, in functie de zodia ta!

In orice cuplu, fiecare dintre parteneri vine cu propriile amintiri, dorinte, sperante, dar si cu emotii si temeri. Justificate sau nu, ele tin si de semnul zodiacal...

De ce ti-e frica intr-o relatie in functie de zodie

Berbec

temeri in relatie
Esti independenta si increzatoare in propriile farmece, asa ca nu accepti in ruptul capului sa fii parasita. De cele mai multe ori esti tu cea care pune punct relatiei, dar daca se intampla invers, orgoliul tau ia foc. Teama cea mare: sa nu ai tu ultimul cuvant.

Taur

relatie de cuplu
Schimbarile sunt pentru tine calcaiul lui Ahile. Te temi sa nu ti se ceara sacrificii, de exemplu sa te muti departe sau sa-ti schimbi programul zilnic de dragul partenerului. Nu-ti plac nici schimbarile care pot interveni in ritmul lui de viata pe nepusa masa.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc