Setari Cookie-uri

Aromele iubirii in functie de zodie: Calatorie olfactiva pe taramurile senzualitatii

Parfumurile pe care alegem sa le purtam influenteaza si starea sufleteasca a oamenilor pe care ii intalnim, nu doar propria noastra dispozitie.

Anumite arome pot functiona ca un perfect preludiu olfactiv, imbatandu-ne simturile... Aplica-le pe gat, la incheieturile mainilor, dupa ureche, in spatele genunchilor sau foloseste uleiurile esentiale pentru aromaterapie ca sa obtii o picatura in plus de pasiune in cuplu.

Uleiurile extrase din plante aromatice au efect direct asupra psihicului. Fie ca sunt ingrediente pe baza in parfumuri sau ca le folosesti ca atare, in forma concentrata (cateva picaturi de ulei esential diluate in crema ta de corp, in apa de baie sau in lampa de aromaterapie) ori sub forma de lumanari/betigase parfumate, iata-le pe cele care alunga stresul, te relaxeaza si sunt potrivite pentru intalnirile in doi, purtandu-te impreuna cu iubitul tau intr-o calatorie olfactiva pe taramurile senzualitatii. Alege-le si in functie de zodie!

Aromele care aduc dragostea pentru fiecare zodie

Ylang-ylang

uleiuri esentiale foto: wasanajai, Shutterstock

Citește și:

Este un afrodiziac puternic, intens, care induce atractia intre parteneri, imbunatatind experientele sexuale. Daca interesul unuia dintre voi pentru momentele intime a scazut din cauza oboselii sau a stresului si aveti nevoie de relaxare, libidoul e salvat de acest ulei esential. Are efect antidepresiv, sedativ, relaxeaza corpul, alunga anxietatea si stresul, fiind folosit frecvent pentru proprietatile lui linistitoare.

Potrivit pentru: Varsator, Gemeni, Berbec

Santal

uleiuri esentiale foto: espies, Shutterstock

Folosit in ritualuri religioase stravechi si in timpul meditatiei ca sa alunge nelinistea, anxietatea, stresul, inducand repede o stare de calm, santalul cu aroma lui senzuala te detensioneaza si te ajuta sa treci peste inhibitii in dormitor. Mareste atractia dintre parteneri si domoleste emotiile navalnice, ajutandu-te sa traiesti din plin, fara graba fiecare moment de placere.

Citește și:

Potrivit pentru: Berbec, Leu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc