Setari Cookie-uri

Te-ai nascut pe 6, 15 sau 24? Afla cum te influenteaza data nasterii

Daca ai numarul psihic 6 esti indragostita de frumos, iar linistea si pacea sunt cele dupa care tanjesti toata viata.

Adunand cifrele care-ti alcatuiesc ziua nasterii si reducandu-le la una singura, rezulta Numarul Psihic 6. Denumit astfel de numerologi, isi pune amprenta asupra ta si te influenteaza pe tot parcursul vietii.

Persoanele cu numarul Psihic 6 sunt guvernate de planeta Venus

numarul psihic 6 foto: jorg rose-oberreich, Shutterstock

Esti indragostita de frumos, adori confortul si ai un bun gust desavarsit. Bijuteriile si obiectele de arta luxoase sunt slabiciunile tale.

Iti gasesti linistea in mijlocul naturii si calatoresti de cate ori ai ocazia. Iti place sa intalnesti oameni noi si iti faci cunostinte din cele mai diverse domenii. Ai un program mereu plin, esti ocupata, implicata in multe activitati.

Iti e foarte usor sa legi relatii cu sexul opus, de care te simti foarte atrasa, efectul fiind reciproc. Iti place mai mult compania barbatilor decat a femeilor, dar te imprietenesti la fel de lesne cu oricine si castigi repede bunavointa si simpatia oricui. Ideea de singuratate nu-ti surade deloc si rareori se intampla sa n-ai pe cineva alaturi.

Citește și:

Constienta de calitatile tale, te ingrijesti, te imbraci impecabil si detesti oamenii care arata si se poarta neglijent. La fel de mare pret pui pe amenajarea locuintei si a spatiului in care lucrezi. Dezordinea si lipsa de organizare te deranjeaza si nu le accepti niciodata.

Nu te grabesti, iti realizezi scopurile in tacere, incet, dar sigur, cu perseverenta si perspicacitate. Daca cineva te grabeste, nu te poti concentra sub presiune si faci greseli pe care le regreti.

Preferi sa gresesti de una singura decat sa lasi pe altii sa se amestece in treburile tale.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc