Setari Cookie-uri

Te-ai nascut pe 7, 16 sau 25? Afla cum te influenteaza data nasterii

Persoanele cu numarul psihic 7 sunt foarte religioase sau inclinate catre magie, vrajitorie, hipnoza si alte practici mai presus de intelegerea multora.

Adunand cifrele care-ti alcatuiesc ziua nasterii si reducandu-le la una singura, rezulta Numarul Psihic 7. Denumit astfel de numerologi, isi pune amprenta asupra ta si te influenteaza pe tot parcursul vietii.

Numarul psihic 7 e dominat de Ketu, Nodul Lunar Sud, reprezentand Coada Dragonului

numarul psihic foto: Yulian Velchev, Shutterstock

Energia lui iti poate transmite reactii necontrolate, impulsive, lipsite uneori de orice discernamant sau menajament fata de cei din jur. Te caracterizeaza o neliniste interioara, esti nesigura si ezitanta, de aceea de multe ori lucrurile nu-ti ies din prima incercare si ai de infruntat esecuri pana cand ajungi sa obtii ce iti doresti.

Inveti din greselile tale, pe care le consideri lectii si te ridici de fiecare data mai puternica dupa orice lovitura a destinului. Desi norocul pare sa te ocoleasca, succesul te ajunge din urma intr-un fel sau altul si atingi implinirea pe care o cauti. Daca ai alaturi oamenii potriviti, care sa te sustina si sa te incurajeze, depasesti orice impediment, dar devii dependenta de ei si ti-e greu sa actionezi de una singura. E foarte important pentru tine sa ti se ofere directii clare, sa fii ghidata cand te impotmolesti.

Citește și:

Iti treci cu vederea micile greseli sau ghinioane si te axezi pe reusite.

Ai o personalitate schimbatoare, adaptabila. Treci usor de la o stare la alta, multi considerandu-te dificila si „cu toane“. In spatele aparentelor, esti flexibila si adori schimbarile, le astepti, le cauti si te plictisesti in lipsa lor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc