Setari Cookie-uri

Astrologie: Jupiter in Scorpion vine cu schimbari majore

Jupiter reprezinta cresterea si dezvoltarea spirituala, aduce profunzime, orizonturi vaste, deschidere sufleteasca, bunastare, sanse nesperate.

jupiter Foto: Jozef Klopacka, Shutterstock

Dupa ce si-a petrecut ultimul an in Balanta, pe data de 11.10.2017 Jupiter a intrat in semnul Scorpionului unde va ramane pana in noiembrie 2018. Abia peste 12 ani se va repeta aceasta experienta.

Marele Benefic Jupiter favorizeaza oportunitatile

Jupiter, cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, denumita Marele Benefic, favorizeaza inainte de toate oportunitatile sociale. Sustine experientele interesante, intalnirile cu oameni care ne ajuta sa progresam, sa evoluam, sa ne cunoastem mai bine potentialul sau care ne deschid perspective noi, neasteptate. Jupiter reprezinta cresterea si dezvoltarea spirituala, aduce profunzime, orizonturi vaste, deschidere sufleteasca, bunastare, sanse nesperate. Favorizeaza si calatoriile, relatiile cu strainatatea.

Tranzit de 13 luni

Ce se intampla cand Marele Benefic ajunge in Scorpion, un semn de apa, patimas, al renasterii, al transformarii? Ii potenteaza trasaturile si isi face simtite binefacerile in toate aspectele reprezentative pentru Scorpion, de la dragoste arzatoare si sex pasional, pana la bani, investitii, si mai ales mister, descoperirea de secrete, rascolirea cu ardoare a adevarului, cautare si regasire de sine. Oportunitatile par sa caute cu tot dinadinsul sa iti iasa in cale.

Citește și:

Jupiter in Scorpion ascute intuitia, sporeste religiozitatea, misterul, inclinatia spre misticism. Ne provoaca sa ne punem intrebari si sa gasim raspunsuri adanc in suflet si in minte, dar si carti de religie, de psihologie, de filozofie, totul ca sa intelegem care-i menirea noastra pe Pamant, cum putem sa ne atingem potentialul maxim, sa fim impliniti. Calea pe care o gaseste fiecare este diferita, potrivita propriilor convingeri si temeri, nu exista una general valabila.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc