Setari Cookie-uri

Te-ai nascut pe 9, 18 sau 27? Afla cum te influenteaza data nasterii

Cei care au Numarul Psihic 9 sunt condusi de ambitie, curaj si spirit competitiv.

Adunand cifrele care-ti alcatuiesc ziua nasterii si reducandu-le la una singura, rezulta Numarul Psihic 9. Denumit astfel de numerologi, isi pune amprenta asupra ta si te influenteaza pe tot parcursul vietii.

Numarul Psihic 9 este guvernat de planeta Marte

numarul psihic 9

Esti intr-o permanenta lupta cu tine si cu ceilalti, sa fii mai buna, sa realizezi diverse lucruri. Nu stii ce inseamna o zi linistita pentru ca ai zeci de sarcini de bifat permanent.

Ambitia, curajul si spiritul competitiv te ajuta sa ajungi in frunte, indiferent ce iti propui. Desi intampini multe obstacole si piedici mai ales in tinerete, odata cu independenta te impui si iti castigi statutul de invingatoare. Respectul celorlalti e hrana vitala a sufletului tau, iar simpatia lor te motiveaza.

Esti extrovertita, intotdeauna sincera, neprefacuta, directa.

Foarte descurcareata, reactionezi prompt si categoric daca situatia o cere. Nu accepti sa-ti fie incalcate regulile sau libertatea. In viata nu te temi, practic, de nimic, iar asta te face de neatins. Risti si ai obiceiul sa castigi.

Citește și:

Ii motivezi pe ceilalti cu entuziasmul tau nativ si cu puterea de munca. E drept, aceste calitati iti aduc si multi dusmani, pe care initiativele tale ii pun in umbra. Invidia, criticile nemeritate si capcanele te scot din minti. Ai atata energie, ca ii coplesesti pe din jur. Faci mai multe lucruri deodata si pari neobosita. Te organizezi excelent, indiferent ca lucrezi singura sau in echipa si intotdeauna iti asumi responsabilitatile cu seriozitate. Nici efortul fizic, nici cel intelectual nu te sperie.

In viata de cuplu ti-e greu sa mentii armonia, pentru ca esti impulsiva, dominanta, vrei sa fie mereu ca tine. Certurile sunt destul de infocate, dar si impacarile fierbinti. Esti foarte posesiva si trebuie sa ai un barbat fidel, care sa nu-ti dea motive de gelozie. Cand esti ranita sau inselata, se dezlantuie iadul. Altfel, poti fi o sotie minunata, fidela, fermecatoare, care iti sustine si incurajeaza partenerul.

Citește și:

E bine sa nu te joci cu focul, la propriu, desi nu doar incendiile, ci multe accidentari provocate de graba si de actele nesabuite de curaj te pandesc indeaproape.

Foto interior si prima pagina: Jag_cz, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc