Setari Cookie-uri

Horoscop paranormal: Zodii de femei cu puteri magice

Afla daca te numeri printre zodiile cu abilitati speciale!

Zodiile de apa sunt cele mai profunde, mistice, religioase dintre cele 12, inzestrate cu un al saselea simt de invidiat. Chiar daca nu crezi in supranatural si ti-ai neglijat aceste abilitati speciale, ele exista si pot fi trezite la viata oricand.

TOP 3 zodii de femei magice

Scorpion

zodii de femei magice foto: Svetlana Fedoseyeva, Shutterstock

Puternic emotionala, dominata de sentimente, energie ta interioara este speciala, covarsitoare, uneori te copleseste pana si pe tine. Ai un foc ascuns adanc in sufletul tau, care-ti lumineaza calea spre sufletele altor oameni. Uneori le incalzesti inimile, alteori le parjolesti. Enigmatica, te atrag misterele si te fascineaza ocultismul. Puterile tale supranaturale sunt pozitive sau negative, in functie de suferintele sau bucuriile pe care ti le aduc cei din jur. Scorpionii pot atrage binele in viata lor, dar pot in aceeasi masura sa distruga fara mila obstacolele din cale sau sa te vrajeasca iremediabil, invaluindu-te in mrejele lor. Esti extrem de receptiva la semnalele pe care le primesti din Univers si de la alti oameni, crezi in viata dupa moarte si te captiveaza existenta lumii de dincolo. Daca-ti pui in minte, scoti la iveala orice minciuna si orice adevar. Trebuie sa inveti sa-ti tii in frau imaginatia, caci uneori ea te indeparteaza de lumea reala.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc