Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Ce suprize pline de magie au pregatit astrele pentru fiecare zodie in luna cadourilor!

horoscop luna decembrie foto: Avesun, Shutterstock

Avem parte de focuri de artificii, si nu doar in noaptea de Revelion. Planetele sunt cele care fac spectacol pe cer, aducand la suprafata energii si pasiuni nebanuite in fiecare dintre noi. Ne simtim puternici si optimisti, convinsi ca dreptatea e de partea noastra. Daca nu ne stapanim impulsivitatea si nu aprofundam orice situatie inainte de a reactiona, riscam sa iscam conflicte, unele chiar de amploare, in contextul lui Mercur retrograd incepand cu data de 3 decembrie, cand avem si Luna Plina in semnul Gemenilor.

Horoscop luna decembrie pentru fiecare zodie

La final de an simtim pregnant nevoia de a ne pune ordine in viata si ne eliberam de acele lucruri si persoane care ne influenteaza negativ.

Horoscop decembrie Berbec – te bucuri de fiecare zi

horoscop luna decembrie 2017

E o luna in care te simti bine, esti linistita, in apele tale. Optimista si increzatoare, te bucuri de cumparaturi, cadouri, ai tone de energie si simti ca nu-ti ajunge timpul sa faci tot ce ai vrea. E si o perioada in care ti se activeaza un al saselea simt, banuielile ti se adeveresc si poti descoperi lucruri neasteptate. Totodata, poti pune bazele unor noi proiecte pe plan profesional: deciziile pe care le iei acum, propunerile pe care le accepti sau le refuzi iti pot influenta cariera si castigurile pe termen lung. Ai grija sa-ti rezervi timp si pentru odihna, ca sa nu te prinda Anul Nou fara strop de vlaga!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc