Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Pamant

Cum va fi anul 2018 pentru cele trei zodii de pamant!

Urmeaza un an plin de zurpize pentru cei nascuti sub semnul celor trei zodii de pamant!

Horoscop 2018 pentru zodia Taur

horoscop 2018 E un an in care te simti impacata cu tine. Linistea care ti se asterne in ganduri te ajuta sa-ti faci ordine in viata si sa te apropii de oamenii care conteaza cu adevarat. Vei fi mai relaxata si vei putea vedea lucrurile detasat, obiectiv. Din punct de vedere sentimental esti pe val, iar multumirea sufleteasca se reflecta in toate aspectele vietii Taurilor.

Cum stai cu dragostea

2018 te asteapta cu experiente frumoase, care te vor imbogati spiritual. Intr-adevar, va exista un moment in care prezentul sa va intersecta cu trecutul. Intalnesti, real sau virtual, pe cineva care ti-a fost drag si care iti rascoleste amintirile, unele frumoase, altele dureroase. Vei depasi acea cumpana cu indulgenta fata de tine si de trairile tale. E important sa scapi de sentimentul de vina, sa-ti lasi greselile in urma si sa fii deschisa pentru viitor. Daca esti deja intr-o relatie, experientele pe care le traiti impreuna in 2018 au darul sa va apropie si mai mult, sa va uneasca iremediabil. Armonia e cuvantul care descrie cel mai bine viata amoroasa a Taurilor in anul care urmeaza. In putinele momente tensionate, e important sa te stapanesti, sa nu reactionezi sub imboldul nervilor si vei vedea ca totul se rezolva de la sine. Nu doar timpul petrecut cu partenerul de cuplu te incarca cu energie pozitiva, ci si intalnirile cu parintii, cu prietenii. E bine sa organizezi mai des iesiri in grup. Daca iti doresti un copil, 2018 iti poarta noroc.

Citește și:

Ce te asteapta in cariera

Cel mai bine pentru Tauri in 2018 este sa nu se bazeze decat pe ei insisi. De una singura vei reusi sa te remarci, sa-ti atingi obiectivele profesionale. Responsabilitatea e mai mare, dar si rasplata. Lucrul in echipa poate fi tentant, dar te trage in jos. Concentreaza-te pe locul tau de munca principal! Totusi, daca te organizezi bine si prinzi un proiect avantajos suplimentar, rezultatele (financiare, in primul rand) se vor vedea cel tarziu la finalul anului. Ca sa te desprinzi de stresul pe care ti-l aduc prea multele sarcini pe care ti le asumi, ai grija sa-ti asiguri zi de zi momente de relaxare: asculta muzica, citeste o carte... Ia-ti momente de pauza, nu lasa prea multe responsabilitati sa apese pe umerii tai!

Horoscopul banilor

Castigi bine, primesti bani din tot felul de surse, dar cheltuiesti nesabuit si astfel poti ajunge sa-ti epuizezi repede resursele financiare. Apar tot felul de tentatii, persoane care te invita sa faci cheltuieli mai mari decat te tine plapuma. Nu te lasa dusa de val, prioritizeaza-ti investitiile, care ar fi bine sa fie unele de viitor, precum o casa sau o alta proprietate. Daca ai datorii sau credite, fa un efort si lichideaza-le! Nu e imposibil, cu conditia sa strangi un pic cureaua, mai ales cand e vorba de cheltuieli inutile.

Citește și:

Sfat

Preocupa-te mai mult de starea ta de sanatate, mai ales daca observi ca simti tot mai acut lipsa de energie. E bine sa faci un pic de curatenie in obiceiurile tale zilnice, mai ales cand e vorba de alimentatie, si sa devii un pic mai activa.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc