Setari Cookie-uri

Secretele seductiei: Cum il cuceresti iremediabil in functie de zodia lui

Cum il faci sa ramana langa tine pentru totdeauna in functie de zodie.

Pe multi barbati ii sperie promisiunile, angajamentele, ideea de casatorie, de familie. Cu toate astea, fiecare are un calcai al lui Ahile, o coarda sensibila pe care daca o atingi, ai toate sansele sa nu-si mai doreasca vreodata sa plece de langa tine. Ce sa-i oferi ca sa se simta pregatit sa-si lege destinul de al tau pentru totdeauna, depinde si de trasaturile zodiei lui.

Cum il seduci definitiv in functie de zodia lui

Berbec

cum seduci un barbat Foto: Milos Vucicevic, Shutterstock

Pe barbatul Berbec e usor sa-l captivezi, dar greu sa il pastrezi. Are nevoie langa el de cineva care sa-i accepte nebunia si sa-i ofere doza zilnica de adrenalina. Trebuie sa fii provocarea lui, sa-l surprinzi, sa-l lauzi, sa ai initiativa, sa fii independenta, dinamica, sa-i propui mereu experiente noi. Fa toate astea si s-ar putea sa-ti spuna din senin, intr-o dimineata: „Hai sa ne casatorim. Azi!“

Citește și:

Taur

cum cuceresti un barbat Foto: Matusciac Alexandru, Shutterstock

Un Taur are nevoie de stabilitate in viata de cuplu si nu-l intereseaza decat relatiile pe termen lung. Daca-l faci sa se simta confortabil, sigur pe el, daca te implici trup si suflet, daca esti devotata, fara niciun dubiu te va include in toate planurile lui de viitor. Asigura-l de dragostea si de loialitatea ta, ofera-i certitudini si vei intra in inima lui.

Gemeni

cum cuceresti un barbat Foto: Jaroslav Monchak, Shutterstock

E greu sa domolesti nevoia de diversitate si spiritul cuceritor al barbatului Gemeni, dar o femeie cu simtul umorului, creativa, sigura pe ea, care-i ofera libertate il poate fascina in asa masura ca si-o va dori alaturi doar pe ea pentru totdeauna. Nu-l lasa sa-ti ghiceasca gandurile, spune-i-le direct, vorbeste cu el despre orice si nu-l vei pierde.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc