Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Aer

Cum va fi anul 2018 pentru cele 3 zodii de aer?

Descopera ce suprize inedite au pregatit astrele pentru zodiile de aer in 2018!

Horoscop 2018 pentru zodia Gemeni

horoscop 2018 gemeni Vrei sa schimbi ceva in viata ta in 2018 si te gandesti tot mai serios la un plan concret de bataie. Iti pui in practica ideile pe care multa vreme le-ai pastrat la stadiu de proiect, ceea ce iti aduce o satisfactie nepretuita. Blocajele din viata sentimentala dispar si-ti poti intalni, in sfarsit, marea iubire. Trebuie doar sa deschizi bine ochii... si inima.

Cum stai cu dragostea

Destinul iti scoate in cale un fost iubit sau, daca nu-l intalnesti fizic, cel putin gandurile tale se indreapta tot mai des spre trecutul vostru comun. Ai vrea sa ai sansa sa retraiesti unele momente si sa repari ce ai stricat. Daca nu se poate, macar inveti din asta si nu repeti greselile.

Este o perioada in care iti poti schimba profund mentalitatea, in care te transformi si intelegi ce conteaza cu adevarat in viata. Te redescoperi, explorezi taramuri interioare noi si iti poti da seama ca, de fapt, pana acum te-ai concentrat sa le faci altora pe plac, nu tie. Fii sincera cu tine, fara sa-ti pese ce cred ceilalti si sunt sanse mari sa atragi persoana potrivita.

Citește și:

Daca esti singura, 2018 este anul in care ai parte de tot ce ti-a lipsit din viata sentimentala in ultima vreme, cu conditia sa-ti constientizezi calitatile si sa iti arati disponibilitatea, atunci cand pretendentii bat la usa ta. Simti o nevoie puternica de a fi apreciata, protejata, pusa pe primul plan de catre cei dragi tie. La randul lor, cei din familie, in special copiii au mai mare nevoie de prezenta ta, iar daca nu ai copii inca si iti doresti sa ramai insarcinata, e momentul prielnic sa se intample asta. Nu avea incredere in oricine si nu dezvalui lucruri personale celor pe care nu ii cunosti suficient si te-ar putea trada, mai ales cand e vorba de subiecte sensibile.

Ce te asteapta in cariera

Unii dintre nativi pot primi o oferta tentanta de job in strainatate sau se poate intampla sa te poarte drumurile pe alte meleaguri fie pentru o specializare, fie pentru alt aspect care tine de viata profesionala. Vei fi vazuta intr-o lumina favorabila. Oameni de vaza te sprijina si iti incredinteaza afaceri profitabile, care necesita concentrare si responsabilitate. Ideile pe care le ai, desi unele presupun niste riscuri, vor fi considerate incantatoare si se dovedesc de bun augur. Pana la finalul anului te poti afla din punct de vedere profesional exact acolo unde ti-ai dorit mereu sa fii.

Citește și:

Horoscopul banilor

Situatia financiara se imbunatateste incet, dar sigur. Chiar daca profesional iti merge excelent, s-ar putea sa nu apara imediat castigurile consistente pe care le astepti. Nu te hazarda sa cheltuiesti necugetat pana cand nu te vezi, cum se spune, cu sacii-n caruta. E o perioada in care lucrurile materiale pe care le obtii iti aduc satisfactie si te ajuta sa vezi viata altfel.

Sfat

Poti avea de furca din cauza unor afectiuni nu foarte grave, dar pe care le-ai tot neglijat. Nu amana vizita la medic nici daca simptomele care te supara ti se par banale. Odata descoperit diagnosticul, esti ca si vindecata!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc