Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Apa

Cum va fi anul 2018 pentru zodiile de apa!

In anul 2018 cele trei zodii de apa vor trebui sa faca fata provocarilor pe toate planurile.

Horoscop 2018 pentru zodia Rac

horoscop 2018 rac
E un an in care percepi, mai pregnant ca altadata, ca pe un impediment sensibilitatea specifica zodiei si te straduiesti sa o ascunzi, sa o controlezi. Reusesti sa evoluezi, sa te maturizezi, sa te detasezi. Trebuie sa fii constienta de alegerile tale si sa actionezi numai dupa ce cantaresti bine lucrurile, caci unele decizii nu pot fi luate inapoi.

Cum stai cu dragostea

Vei avea in 2018 momente de exaltare, dar si de dezamagire, de constientizare a moralitatii indoielnice si lipsei de principii in cazul unor persoane despre care aveai o parere buna, ba chiar le considerai apropiate sufletului tau. Din partea partenerului de cuplu percepi o detasare pe care nu ti-o explici. Iti faci procese de constiinta si te intrebi daca ai gresit cu ceva, dar nu este cazul sa te preocupi, caci lucrurile se rezolva de la sine cu un pic mai multa atentie la nevoile celuilalt. Chiar daca el e la fel de implicat ca altadata, dorinta ta de libertate creste si iti ceri dreptul de a te ocupa mai mult de tine. Daca partenerul nu pare dispus sa schimbe nimic in favoarea ta, nu bati la usi inchise, pur si simplu il pui in fata faptului implinit. E bine sa renunti la emotivitate si la spiritul de sacrificiu uneori, pentru a putea avea o relatie echitabila, din care sa ai si tu de castigat.

Citește și:

Cand te vei simti debusolata si lipsita de orice motivatie, petrece mai mult timp cu copiii. Ai mai multa rabdare cu ei si e o perioada prielnica sa va apropiati ca in vremurile bune. Sa te joci sau pur si simplu sa vorbesti cu ei, sa cititi impreuna, sa iesiti la un film sunt activitati cu efect de terapie, care te fac sa te simti un om implinit si fericit. Daca nu ai copii, sunt sanse mari sa ramai insarcinata, iar vestea cea buna e primita cu entuziasm si de tine, si de partener. Poate fi exact ceea ce aveati nevoie pentru a ajunge la o implinire totala a relatiei. Tot in 2018, daca esti singura, ai ocazia de a reinnoda o legatura de iubire demult pierduta.

Ce te asteapta in cariera

E posibil sa pui pe picioare un plan de bataie impreuna cu unul sau mai multi prieteni. Va faceti o mica afacere sau va indreptati gandurile inspre un domeniu de activitate comun, chiar daca deocamdata nu castigati bani de pe urma lui. Indiferent de calea pe care o alegi, e un an in care munca va fi multa, solicitanta si obositoare. Nu ezita sa ceri ajutorul sau macar sfatul sefului atunci cand nu stii daca faci intocmai ce se asteapta de la tine.

Citește și:

Horoscopul banilor

In prima parte a anului trebuie sa cheltuiesti cu masura, apoi astrele favorizeaza o imbunatatire a bugetului comparativ cu anii anteriori. Totodata, se sting conflictele sau procesele care aveau drept miza o suma de bani. Esti multumita cu situatia ta financiara si faci planuri de viitor, spre folosul familiei, in special al copiilor. Pot aparea cheltuieli consistente si neprevazute pe la jumatatea anului.

Sfat

E timpul sa-ti faci obiceiuri noi, de care sa te tii cu sfintenie. Mergi la masaj, la inot, vorbeste cu un kinetorerapeut sau cu un antrenor personal care sa-ti recomande cateva exercitii utile pentru postura si musculatura, dar si pentru imunitate.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc