Setari Cookie-uri

Astrologie: Citatul motivational care ti se potriveste in functie de zodie

Cuvintele care te inspira si iti dau incredere in functie de zodie!

Imprimat pe piele, tiparit pe un tricou sau pictat pe peretele din dormitor, iata citatul motivational care spune totul despre tine in functie de zodie!

Citatul potrivit pentru fiecare zodie

Berbec - Nu uita, tu poti orice!

citatul zodiei

Daca-ti faci un tatuaj, sigur va fi o decizie de moment, nimic premeditat. Si, pentru ca primesti cu bucurie orice provocare, fara sa te dai in laturi de la nimic, ti se potrivesc de minune niste vorbe care sa te incurajeze in momentele de indoiala si sa le transmita si altora cu cine au de-a face.

Taur - Traieste, razi, iubeste!

citatul zodiei
O zodie care, desi incapatanata, cu picioarele pe pamant si foarte bine organizata e si sensibila si devotata, Taurul isi poate descrie firea complexa cu aceste cuvinte. Pofta nestavilita de viata ti se vor citi astfel si pe piele, nu doar pe chip!

Gemeni - Singurul lucru constant este schimbarea

citatul zodiei
Nu te temi de nou, ba chiar il cauti in toate ipostazele si il astepti in toate momentele. Blazarea o detesti, iar schimbarea e o constanta pentru tine. Ai incredere ca orice usa inchisa este de fapt o noua sansa care ti se pregateste!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc