Setari Cookie-uri

TOP 4 cele mai irascibile zodii

Afla daca te numeri printre cele mai irascibile zodii.

Unii sunt de un calm imperturbabil oricat ar fi de enervante situatiile prin care trec, altii se transforma intr-un pachet de nervi de la o simpla vorba aruncata la intamplare. Cu acestia din urma trebuie sa te porti mereu cu manusi, altfel risti sa se lase cu scantei si sa... te arzi.

4 cele mai irascibile zodii

Berbec

zodii irascibile
Nu vei intalni vreodata un Berbec linistit, iar daca-l vezi foarte calm, probabil nu este in apele lui. Starea de agitatie interioara face parte din natura acestui nativ care poate sa para cu capsa pusa chiar si atunci cand nu are vreo problema serioasa. Pe cat e de vesel si zambitor uneori, pe atat de impulsiv si usor de enervat alteori. Mai ales in momentele in care are de facut ceva important si cineva il tine din treaba sau ii pune piedici. Poate deveni de-a dreptul agresiv daca-i spui ce sa faca sau daca incerci sa-l faci sa se razgandeasca legat de un aspect la care tine mult. Norocul e ca supararea trece la fel de repede precum apare.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc