Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2018

Afla cum stai cu dragostea in februarie!

horoscopul dragostei februarie foto: Tithi Luadthong, Shutterstock

In luna iubirii iti vei dori sa scapi de inhibitii, sa treci bariere, sa pasesti pe drumuri neumblate. Vrei sa te dezvalui asa cum esti, fara masti, fara ascunzisuri. Mai ales in primele zile de februarie te simti feminina, senzuala, independenta, capabila sa lupti pentru ceea ce iubesti, dar si dornica de aprecieri si complimente, de dovezi de iubire, de gesturi romantice. Intrarea planetei Venus in Pesti, unde se simte excelent, in data de 11 februarie ne apropie de tot ceea ce iubim si ne aduce experiente intense in doi, uniuni neasteptate si inflacarate.

Horoscopul dragostei in luna februarie 2018

Luna asta nu doar visezi cu ochii deschisi, ci iti transformi fanteziile in realitate!

Horoscop dragoste februarie Berbec

horoscopul dragostei februarie foto: ladyphoto, Shutterstock

La inceput de luna, buna dispozitie ti se citeste pe chip si o transmiti mai departe. Faci un motiv de sarbatoare din orice, chiar si dintr-o banala seara la film cu partenerul si copiii. Esti optimista, iti faci sperante, planuri si nu fara temei. Si nativele singure sunt coplesite de sentimente multe si intense, te vei convinge in curand daca si reciproce. Scenariile romantice nu lipsesc. Daca descoperi o informatie surprinzatoare despre cineva din familie, nu reactiona imediat, lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par la prima vedere!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc